BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  GÜNCEL

62 yıllık evli çift birlikte öldü

ABD’nin Bakersfield kentinde yaşayan 62 yıllık evli Don ve Maxine Simpson çiftini ölüm bile ayıramadı. Çift bitişik iki yatakta son anlarında el ele tutuşarak birlikte ölümü göğüslediler.

Abone ol

"Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, yoksullukta ve bollukta, ölüm bizi ayırana kadar" diye başlar evrensel evlilik yemini...

Fakat 62 yıllık evli çifti ölüm bile ayıramadı.

ABD’nin Bakersfield kentinde yaşayan Don ve Maxine Simpson çifti bitişik iki yatakta son anlarında el ele tutuşarak birlikte ölümü göğüslediler.

Çiftin torunları Melissa Sloan'ın verdiği bilgiye göre önce 87 yaşındaki Maxine hayatını kaybetti. Eşinin ölümünden 4 saat sonra da 90 yaşındaki Don öldü.

Melissa Sloan büyükbabasının her zaman büyükannesi ile beraber olmak istediğini belirterek, “"Büyükbabam, büyükanneme tapıyordu. Onu son anına kadar sevdi" dedi.

Çift 1952 yılında bir bovling pistinde tanışmış ve aynı yıl evlenmişti.

Don ABD ordusu için inşaat mühendisi olarak çalışırken çift Almanya'ya taşındı. Burada 18 aylık ikiz iki yetim erkek bebeği evlat edindiler.

Almanya dönüşü çift California eyaletinin Bakersfield kentine taşındı. Burada Don kendi inşaat şirketini kurdu. Melissa ise hemşire olarak çalıştı.

Çiftin 1 çocuğu ve 5 torunu bulunuyordu.