BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.438,91
HABER /  GÜNCEL

600-700 kadınla yattım

"Garsonun görevi ben seks yaptıktan sonra kadınları alıp börekleri getirmekti" diyen futbolcu, İtalya'da itirafları ile olay oldu.

Abone ol İtalya'nın Sampdoria takımında forma giyen 26 yaşındaki Antonio Cassano, hayatını anlattığı "Herşeyi söylüyorum" adlı kitabında uzun süre polemik yaratacak ifadeler kullandı.

İtalyan gazeteci Pierluigi Pardo tarafından yazılan kitapta Cassano, "En güzel gecem seks ve yemek" derken, "Hayatım boyunca sadece 4 kız arkadaşım oldu, ama maceralarım oldu. 600 ile 700 arasında kadınla birlikte oldum" diye ekledi.

Real Madrid'de oynadığı dönemde otelde kaldığını ve daha fazla kadınla beraber olduğunu söyleyen Cassano, yaşadıklarını şöyle anlattı:

AL KIZI VER YEMEĞİ

"Madrid'de kadınlarla olmak çok daha kolaydı. Otelin en üst katında yaşıyorduk, istediğimizi davet edebiliyorduk. Garson olan bir arkadaşım vardı. Onun görevi, ben seks yaptıktan sonra 3 veya 4 adet kurazan böreklerinden getirmekti. Merdivenlere geliyordu ve değiş doğuş yapıyorduk: Ben kızı veriyordum o da bana yemeği veriyordu."

9 YILDIR MİLYONERİM

İtalya'nın güneyindeki Bari kentinde fakir bir ailenin çocuğu olan ve suç örgütleriyle bağlantılı olan arkadaşları bulunan Cassano, "Suçlu biri olma yolunda gidiyordum. Fakirdim, ama asla çalışmadım. Kabul etmem lazım ki hiçbir iş yapmayı da bilmem. 17 yaşıma kadar talihsizce yaşadım ve 9 yıldır da milyoner gibi. Şimdi eşitliği sağlamak için 7 yılım daha var" dedi.