BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

6 yaşındaki çocuk Lego'ta başvuru yaptı özgeçmişine 'Tecrübem çok' yazdı

İNGİLTERE'de 6 yaşındaki Stanley Bolland, eğlence parkı Legoland için verilen bir iş ilanına yazdığı bir mektupla başvurdu. Stanley Bolland, “Aradığınız kişi benim çünkü çok fazla tecrübem var” diye yazdı.

Abone ol

İNGİLTERE'de 6 yaşındaki  Stanley Bolland, eğlence parkı Legoland için verilen bir iş ilanına yazdığı bir mektupla başvurdu. Stanley Bolland, “Aradığınız kişi benim çünkü çok fazla tecrübem var” diye yazdı.

Ürün tasarımı, enformasyon teknolojisi (IT), paket tasarımı alanlarında tecrübesi olan, Lego modelleri yaratımı konusunda ilgisi ya da bilgisi olan ve Legoland için model tasarlayacak birini bulmak için verilen ilana 6 yaşındaki Stanley Bolland el yazısıyla kaleme aldığı bir mektupla başvurdu.

'ÇOK FAZLA TECRÜBEM VAR'

Bolland, başvuru mektubunda “Bir kutu Lego’m var. Lego’larımı erkek kardeşim bulamasın diye saklıyorum. Aradığınız kişi benim çünkü çok fazla tecrübem var” diye yazdı.

Şirket işi çocuğa vermese de Bolland’ın Legoland’da bir günlük tecrübe edinmesi fırsatını tanıyarak, şu cevabı verdi:

'Lego’yu sevmek model tasarımcısı olmak için ilk adım, bu yüzden bu iş için mükemmel olacağına inanıyoruz (tabii ki okulunu bitirdikten sonra). Bu arada aradığımız kişinin sen olduğunu söylediğin için bir günlüğüne bizim model tasarımcılarımız ile geçireceğin bir iş tecrübesi edinebilirsin.'

Legoland’de görevli Paula Laughton ile bir gün geçirmesinin ardından Bolland yaşadıklarını okuldaki arkadaşlarına anlatmak için büyük bir heyecan duyduğunu dile getirdi.