BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.436,17
HABER /  DÜNYA

5 PKK’lı tutuklandı

Sivas polisi tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınarak Malatya TMK 10. maddesi ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğince sorgulan...

Abone ol

Sivas polisi tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınarak Malatya TMK 10. maddesi ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğince sorgulanan 5 kişi, terör örgütü PKK üyesi olma suçlaması ile tutuklandı.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde son günlerde meydana gelen kavga olaylarının ardından Sivas Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alınan 5 kişi, TMK.10. maddesi ile Yetkili Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne sevk edildi. Malatya Adliyesi’ne yoğun güvenlik önlemleri altında getirilen 5 kişi, burada TMK 10. maddesi ile Yetkili Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanmalarının ardından tutuklanmaları talebi ile TMK 10. Maddesi ile yetkili Malatya 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. 5 kişi terör örgütü PKK üyesi olma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan 5 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından Malatya Cezaevi’ne teslim edildi.