BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

444Çiçek Yenilendi! Çiçek Sepeti Ürünleri %40’a Varan İndirimlerle

Sevdiklerimizi mutlu etmenin çeşit çeşit yolu var. Bunlardan en etkilisi de onlara sürprizler yapmaktır.

Abone ol

Hiç beklenmediği anda karşılaşılaştığı bir hediye paketi,

En stresli olduğu anda işyerinie gelen bir çiçek sepeti

Veya mutsuzluğun dibindeymiş gibi hissettiği anlarda özenle gönderilmiş bir çikolata sepeti..

Peki bu kadar kolay ve mutluluk verici bir eylemi neden daha sık yapmıyoruz?

Hediyeleşmek iki taraflı mutluluk içeren bir eylemdir. Hediyeyi alan kişi, düşünülmenin verdiği mutluluğu yaşar, kendini özel hisseder. Aynı şekilde hediyeyi veren kişi de karşısındaki kişinin mutluluğuna sebebiyet verdiği için kendisini çok daha iyi hisseder.

Şimdi siz sevdiklerinizi daha sık mutlu edin diye 444Çiçek yenilendi ve %40’a varan indirimlerle çiçek sepeti ürünlerini sizlerle buluşturdu!

Orkideler, Güller, Papatyalar ve Lilyumlar ile Sevdiklerinize “Mutluluk” Hediye Edin

Orkidelerin de güllerin de rengine göre farklı anlamları vardır.

Beyaz orkideler duruluğu temsil edip zerafet timsali iken mor renkli orkide farklı tonlardaki renkleri ve çeşitliliği ile eşsizliği ifade eder. Bütün çiçekler özenli bakımla güzelliklerine güzellik katarlar ve bulundukları her ortama doğrudan güzellik katarlar. Özellikle saksı çiçekleri kapalı alanların vazgeçilmezleridir. Onlar evlerimizde ve ofislerimizde yalnızca bir dekorasyon ürünü değil, doğanın bize verdiği hediye arkadaşlarımızdır. Bizi rahatlatıp stresten uzak kalmamız için yardımcı olurlar.

Online saksı çiçeği siparişi vermek için adresiniz 444Çiçek şimdi en güzel ev çiçeklerini çok özel indirimlerle size sunuyor.

Mevsimin En Taze Çiçekleri 444Çiçek’te

Çiçek göndermek modası hiç geçmeyecek ve eskimeyecek bir sürpriz biçimidir. Yıllardır her daim popülaritesini korumuş ve bugünlere kadar güzel bir gelenek gibi gelmiştir. Mevsimine göre derlenmiş taze çiçeklerden oluşan bir buket ile siz de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Doğum günleri, yıldönümleri ve özel günler çiçeklerin mis kokusu ve yüksek enerjisi ile daha da anlamlanır, daha büyük coşkular uyandırır. Bu özel günlerde onlar için hazırlanmış çiçek buketleri, çiçek aranjmanları ve hatta o güne özel mesajlarla hazırlanmış çiçek sepeti ürünleri 444Çiçek’te sizler için hazırlandı.

Çiçekler hayatımızın her anında vardır ve var olmaya devam edecektir çünkü insanın doğası çiçeği ister. Her durum ve olaya uygun tek aksesuardır çiçek. Yeni doğmuş bir bebeğin ailesine tebrik amaçlı çiçek siparişi verebilirsiniz, sevdiklerinizin doğum günü için çiçek alabilir; yeni işe giren sevdiklerinize bir buket çiçek ile sevgilerinizi iletebilirsiniz. Açılışlarda desteğinizi gösterebilir, düğünlerde çifte çiçek gibi bir ömür dileyebilirsiniz. Çok eskilerden beri adet olan gelin çiçeği ise bambaşka bir kültürel aktivitedir. Gün boyunca geline eşlik eden en önemli aksesuar olan çiçek düğünün sonunda sıradaki gelini esprili bir dille temsili olarak belirlemek için gelin tarafından havaya atılır ve çiçeği tutanın sıradaki gelin adayı olacağına inanılır.

Çiçek diyip geçmemek lazım. Hakkında doğru ve yanlış bilinen çok şey vardır çiçeklerin. Mesela en yaygın yanlış “Erkekler çiçek sevmez” düşüncesidir.

Erkeğe çiçek alınır mı? -Elbette alınır.

Özellikle bonsai ağacı, şans bambusu gibi özel ürünler erkeklerin de en az kadınlar kadar hoşlarına gider. Bir diğer alternatif de yenilebilir çiçek sepeti ürünleri.

Yenilebilir Çiçek Sepeti Ürünleri: BonnyFood

Siz de alerjisi olan,gönderdiğiniz çiçekten tam olarak mutlu olup olamayacağını kestiremediğiniz veya lezzetli ve unutulmaz bir hediye göndermek istediğiniz sevdikleriniz için online yenilebilir çiçek yani –Bonnyfood- siparişini şimdi 444cicek'ten de verebilirsiniz.

İş ve hayat telaşı nedeni ile ne yazık ki sevdiklerimizin tüm mutlu anlarında yanlarında olamıyor, mutlu etmek istediğimiz her an yanlarına gidemiyoruz. Bu yüzden bazen bir buket çiçek ile bazen bir çiçek sepeti bazen de çikolata sepeti ile onlara kocaman sarıldığımızı hissettirebilmenin yollarını arıyoruz. 444Çiçek ile her daim sevdiklerinizin kalben yanında olabilirsiniz.

Hediye ve Çiçek kategorisindeki tüm ürünleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz;

https://www.444cicek.com/cicek

https://www.444cicek.com/hediye