BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.437,65
HABER /  DÜNYA

4 gün önce kaybolan anne, ölü bulundu

4 gündür kendisinden haber alınamayan 78 yaşındaki Alzheimer hastası Neriman Sarıtaş, dün Ödemiş Köprüsü altında bulunan bir derenin içinde ...

Abone ol

4 gündür kendisinden haber alınamayan 78 yaşındaki Alzheimer hastası Neriman Sarıtaş, dün Ödemiş Köprüsü altında bulunan bir derenin içinde ölü olarak bulundu. Yaşlı kadının cansız bedeni, bir çiftçi tarafından fark edildi.
Geçtiğimiz Salı günü evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 78 yaşındaki Neriman Sarıtaş, dün Ödemiş köprüsü altında bulunan tarlanın dere yatağında ölü olarak bulundu. Annesini her yerde arayan oğul Necati Sarıtaş, polise ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmuştu. Sabahın erken saatlerinde Ödemiş Köprüsü altında bulunan tarlayı sürmek için gelen bir traktör sürücüsü tarafından bulunan Neriman Sarıtaş’ın cansız bedeni, polisin olay yeri incelemesinin ardından kaldırılarak otopsi için devlet hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerine gelmesiyle tamamlanan işlemler sonrasında, ölen kadının kesin ölüm sebebi yapılan otopsi sonrasında belirlenecek. Olayla ilgili olarak polis soruşturmayı sürdürüyor.
(İHA)