BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,14
HABER /  GÜNCEL

4 Aralık cuma okullar tatil mi? İşte o iller

Bugün yani 4 Aralık 2015 cuma günü okullar tatil mi sorusuna 3 ilden yanıt geldi. Rize, Bolu ve Şırnak'ta tatil var, Karabük ise okullar için tatil kararı vermedi.

Abone ol

BOLU başta olmak üzere Rize ve Şırnak'da bugün okullar tatil mi diye soran öğrencilere haber var. Karabük ve Safranbolu'da ise okullar bugün yani 4 Aralık cuma günü tatil edilmedi.

Bolu'da yoğun kar yağışı devam ederken 4 Aralık 2015 cuma günü okullar tatil mi sorusuna gece yarısı yanıt geldi. Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, yoğun kar yağışı nedeniyle 3 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu.

Bolu Milli Eğitim Müdürü Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilde kar yağışının 2 gündür aralıklarla devam ettiğini belirtti.

BOLU VALİLİĞİ KAR TATİLİ KARARI

Valilik tarafından alınan kararla Gerede, Mengen ve Dörtdivan ilçelerinde eğitime bugün ara verileceğini vurgulayan Çavuşoğlu, il merkezi ve diğer ilçelerde eğitimin devam edeceğini söyledi.

BOLU HAVA DURUMU

Bolu'da hava durumu bugün için de yoğun kar yağışı gösteriyor. Bolu'da haftasonu havası ise sisli olacak. Kar yağışı yarın bitecek görünüyor.

RİZE OKULLAR 4 ARALIK'TA TATİL Mİ?

RİZE 'de hava durumu raporları yoğun kar yağışının devam edeceğini gösterince bugün yani 4 aralık cuma günü için kar tatili haberi geldi. Rize'de okullar bugün Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerinde tatil edildi.

İlçe kaymakamlıklardan yapılan açıklamalara göre, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı olumsuzlukların yaşanabileceği değerlendirilerek, ilk ve orta dereceli okullarda, 4 Aralık Cuma günü eğitime ara verilecek.

RİZE 4 ARALIK KAR TATİLİ KARARI

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli, hamile, bebek emziren kadın ve kronik rahatsızlığı bulunan personel de bugün idari izinli sayılacak. 

Öte yandan, bazı ilçelerde kar yağışının devam ettiği, eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceğinin yarın kararlaştırılacağı belirtildi.

RİZE HAVA DURUMU

Rize için meteorolojinin yayınladığı hava durumu tahminine göre ilde bugün karla karışık yağmurlu hava hakim olacak. Kar yağışı haftasonunda bitecek.

ŞIRNAK OKULLAR TATİL Mİ?

Şırnak Valiliği, kent merkezi ve merkeze bağlı köy ile beldelerde yoğun kar yağışı nedeniyle bugün yani 4 aralık cuma günü okulların tatil edildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şırnak merkez ve merkez ilçeye bağlı belde ile köylerde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında 4 Aralık Cuma günü eğitime ara verildi.

Merkeze bağlı Kasrik ve Kumçatı beldeleri ise bu kararın dışında tutuldu.