BIST 10.240
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.406,53
HABER /  GÜNCEL

300 erkekle yatan öğretmen göreve döndü!

"Çıplak Tenimin Hafızası" isimli bir kitap yazan öğretmen deşifre olmuş, kocasından boşanmış, işinden atılmıştı. Şimdi yeniden göreve döndü.

Abone ol

“Çıplak Tenimin Hafızası” adlı bir kitap yazarak, ‘300 erkekle yattım' diyen öğretmen görevine döndü.

İngilizce öğretmeni Y.Y., “Şebnem Berrak A.” takma ismiyle “Çıplak Tenimin Hafızası” adlı bir kitap yazarak, kocası A.Ç.Y.'yi, sanal ortamda tanıştığı 300 erkekle aldattığını iddia etmişti.

Daha sonra “deşifre” olan Y., görev yaptığı okuldan uzaklaştırmıştı. Ardından da kocası boşanma davası açmıştı. Çifti boşayan mahkeme babanın oğlu için, aylık 450 YTL de tedbir nafakası ödemesine karar vermişti.

İngilizce öğretmeni Y.Y.'nin avukatı Atilla Karahan, müvekkilinin görevine döndüğünü açıkladı. Karahan, öğretmenin İstanbul'da yeni bir okula tayin edildiğini kaydederek, “Kendisinin ve öğrencilerinin psikolojisinin etkilenmemesi için görev yaptığı okul gizli tutuluyor” dedi.

Öte yandan Y'nin kimliğini deşifre eden gazeteci Yasemin İlan Altındağ'ın “kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme ve ele geçirme” suçlarından 10 ay hapisle cezalandırıldığı öğrenildi. Altındağ'a verilen hapis cezası ertelendi.