BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58

30 dakikada ameliyatsız yüz germe

Cilt gençleştirme uygulamalarında estetik operasyonlara alternatif olarak sunulan, Amerika'da bu alanda bir ilk olarak FDA onaylı ve son günlerin en 'tercih edilen' teknolojisi olarak kabul gören 'Ulthera' şimdi Türkiye'de....

Cilt gençleştirme uygulamalarında estetik operasyonlara alternatif olarak sunulan, Amerika'da bu alanda bir ilk olarak FDA onaylı ve son günlerin en 'tercih edilen' teknolojisi olarak kabul gören 'Ulthera' şimdi Türkiye'de....

Ultrasound, en bilinen tanımı ile anne karnındaki fetüsü izlemeye imkan tanıyan bir teknoloji. Şimdi aynı teknoloji ile elastikiyetini kaybetmiş, sarkmış, kırışmış ciltler ve düşük kaşlar ameliyata gerek olmaksızın gerdiriliyor. Bu işlemi neredeyse yarım saat süre içinde gerçekleştiren mucizevi aletin ismi ise Ulthera..

Ulthera, cerrahi operasyonlarla başarılabilen yüz germe operasyonunu enjeksiyonsuz, iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadan, risksiz ve sıfır ağrı ile çözebilen yeni bir teknoloji.Tüm yüz için 30 dakika süren Ultherapy uygulamasının ardından, uygulamanın yapıldığı kişiler günlük aktivitelerine hemen dönebiliyor.

Ulthera sisteminde kullanılan 'Deep see' adı verilen teknoloji de 'fokus ultrasound' ile cildin alt tabakalarında 'sıcak noktalar' yaratılıyor. Bu sayede cilt kendi onarım sürecini oluşturarak yeni collagen üretimine başlıyor ve ciltte sıkılaşma ve 'lifting' etkisi kendini göstermeye başlıyor.

ult1.jpg

Uygulamanın hemen ardından toparlanmaya başlayan cilt istenen ideal görünüme 3 ayın sonunda ulaşıyor. Tek bir uygulamanın ardından elde edilen sonuç en az bir sene boyunca muhafaza ediliyor.

Ulthera; odaklanmış ses dalgaları kullanarak cildin 3 mm ve diğer ameliyatsız yöntem ve lazerlerin ulaşamayacağı 5mm lik derin dokularda kollajen üretiminin tetiklenmesine dayanan bir tedavi yöntemidir.

Ulthera görüntüleme ultrasonuyla birlikte kullanılan, deriye zarar vermeden 5 mm aşağıda odaklanarak, bağ dokusuna etki edebilen bir ultrason cihazıdır. Cilt altını görerek gönderdiği odaklanmış ultrason gücüyle deri altındaki bağ dokusu tabakasını kontrakte eden ve geren ısı hasarları yaratır.

Ameliyatsız bir cilt sıkılaştırma yöntemi olan Ulthera ile zamanın ve yerçekiminin ciltte yarattığı gevşeme ve sarkmalar tedavi edilir. Ulthera ile 30-60 dakikalık bir seans ardından elde edilen sonuç cilt altı bağ dokusunun güçlenmesi ile meydana gelir.

Ulthera nasıl uygulanıyor?

Ulthera yani ameliyatsız yüz germe işlemi uygulamasında ultrasound başlık cilde değdirilerek cilt ve cilt altı doku cihazın monitöründe görüntülenir. Ardından aynı uygulama başlığı ile cildin 4.5 mm ve 3 mm altına fokuslanmış termal ısı odakları ile cildin bundan olumlu anlamda faydalanması sağlanır. Bu işlem sırasında cilt yüzeyi uygulamadan etkilenmez.

ult2.jpg
Ulthera Ultherapy işlemi sırasında cilt altı dokular sadece ameliyatlarda görülebilecek şekilde ekrandan görülerek uygulama yapılır.

Cilde ulaşan enerji sayesinde stimulasyon artar ve ciltte yeni kollagen oluşumu sağlanır. Güçlü bir sıkılaşma etkisi meydana gelerek, zaman içinde cerrahi olmayan bir yüz germe etkisi oluşur.

Hangi bölgelere ne şekilde uygulanıyor?

Ulthera; ameliyatsız yüz germe amacıyla yanaklara, “jaw line” diye tabir edilen çene çizgisinde sarkmaları olan hastalara, boyun ve gıdı bölgesindeki sarkmayı düzeltmek amacıyla boyuna, kaş kaldırmak amacıyla kaş-alın bölgesine, alın bölgesinde toparlama amacıyla alına, üst göz kapağındaki deri fazlalıklarını azaltmak ve toparlamak amacıyla göz kapaklarına, dekolte bölgesindeki kırışıklıkları düzeltmek amacıyla dekolteye uygulanmaktadır.

Tedavi ne kadar sürüyor?

Ultherapy uygulama yapılan bölgeye göre değişmektedir. Uygulama yapılan bölgeye göre 30-60 dakika arasında sürmektedir. Tüm yüze uygulama yapıldığında 1 saat kadar sürmektedir.
ult4.jpg

Uygulama sırasında neler hissediliyor?

Uygulama sırasında hissedilenler kişiden kişiye farklılık gösterse de, hastalar uygulama sırasında hissettikleri acı hissini anlık “iğne batması” gibi tanımlamaktadırlar. Bu ultrasound enerjisinin dokunun derinlerine ulaştığı ve böylelikle Ultherapy' nin ciltte lifting ve sıkılaşma etkisi meydana getirdiği anlamını taşımaktadır.

Uygulama neler beklenmeli?

Uygulamanın ardından kişi günlük aktivitelerine hemen dönebilir. Dikkat edilmesi gereken herhangi bir durum bulunmamaktadır. Ulthera sonrasında ciltte yanık, leke, herhangi bir yan etki oluşmaz. Bazı kişilerde uygulama sonrası kızarıklık oluşsa da bu durum birkaç saat sonra normale dönmektedir.

Ulthera'nın diğer ameliyatsız yüz germe işlemlerinden farkı nedir?

Ulthera, fokus ultrasound teknolojisinin kullanıldığı tek cilt sıkılaştırma yöntemidir. Ciltte tek bir uygulama ile etkili ve memnuniyet verici sonuçlara ulaşmak mümkün olmaktadır.

Ulthera derin dokuları düzeltebilen tek cihazdır

Uygulama sırasında cilt altını görmek çok önemlidir. Çünkü tam olarak ısı etkisi yaratmak istediğimiz taşıyıcı tabakayı görerek atış yapma imkanı sağlanır. Bunu hiçbir lazerde elde etmek mümkün değildir. Uygulamanın amacı, cerrahi yöntemlerle kesilerek çıkartılan tabakayı erken safhada, ameliyatsız bir şekilde dışarıdan küçültmek ve oluşan hasarın etkisiyle yeni kolajen üretimi sağlayarak cildin gerginleşmesini sağlamaktır.ult3.jpg

Ultherapy güvenli bir yöntem midir?

Ultrasound enerjisi tıpta 50 yıldan uzun süredir kullanılmaktadır ve klinik denemelerde herhangi bir yan etkisi olmadığını ispatlamıştır. Ulthera Amerika F.D.A onaylı bir cihazdır. Her tıbbi uygulamada olduğu gibi doktorunuz konu ile ilgili gerekli açıklamaları yapacaktır.

Ulthera uygulaması sonrasında sonuçlar ne zaman ortaya çıkar?

Tek bir uygulama ardından rejenerasyon süreci hemen başlar, ilk anda bile hafif bir lifting etkisi görülmektedir. Ancak istenen sonucun ortaya çıkma süresi 90 gün sonradır. 6 ay sonrasında tam sonuç alınmış olur. Cilt uygulama sonrası her geçen gün daha iyi görünmeye başlar, 1 hafta sonrasında cildinizi daha iyi hissedersiniz, 1 ay sonra etkiler görünür hale gelir, 3 ayın sonunda sonuç gözlenmeye başlar.

Kimler Ulthera uygulaması için uygun adaylardır?

Cildinde gevşeme veya sarkma olan tüm kişiler Ulthera için uygun adaylardır. Özellikle 40-65 yaş arası cilt yapısı gevşediği için belirgin sonuç alınmaktadır.

ULTHERA CİHAZIYLA İLGİLİ DAHA ÇOK BİLGİ ALMAK VE ETKİLERİNİ YAKINDAN ÖĞRENMEK İÇİN ADRESİNE GÖZ ATMANIZDA YARAR VAR...