BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

3 yıldıza çılgın teklif

Başkan Aziz Yıldırım öyle bir transfer atağına kalktı ki!.. 3 Bayarn Münihli oyuncu için çılgın bir teklifte bulundu.

Abone ol

Kötü geçen sezonun ardından Bilica, Bekir, Mehmet Topuz ve Özer gibi isimlerle transfer dönemine müthiş bir başlangıç yapan F.Bahçe’nin uzun süren bu durgunluğu meğer ’Fırtınadan önceki sessizlik’miş.. Lugano, Maldonado ve Josico’yla yolları ayıran ve yabancı olarak sadece Bilica’yı renklerine katan sarı-lacivertlilerin hedefindeki isimler belli oldu: Luca Toni, Lucio ve Hamit..

Birbirinden değerli olan 3 Bayern Münihli futbolcu için Alman yetkililerle uzun pazarlıklara başlayan F.Bahçe, yaptığı 30 milyon Euro’luk paket teklifle, ’Çılgın Türkler’i aratmadı.. Bundesliga ekibinin temsilcileri, bu müthiş teklif karşısında F.Bahçe yönetimiyle daha ciddi görüşmeye başladı. Şimdi gelin bu 3 isimdeki detayları inceleyelim..

TELEFONLARINI KAPATTI

Hamit Altıntop’la görüşmeler yaklaşık 1 aydır sürüyor. Gurbetçi oyuncu dün Alman resmi haber ajanslarına yaptığı açıklamada “Transferim söz konusu değil.. F.Bahçe ile görüşme yok” cümlelerini kurdu.. Fakat 27 yaşındaki oyuncu yakın çevresine “Ayrılmak istemesem de gelen 4 milyon Euro yıllık garanti para teklifi bir daha bulamayabilirim” ifadeleri kullanıyor.. Ayrıca F.Bahçe yönetimi, Bayern’le de işi bitirdi. Hamit için Alman kulübüyle anlaşan yönetimin amacı, tüm telefonlarını kapatan ve aklı karışan Hamit’i ikna etmek..

LUCİO'YA 3,5 MİLYON EURO

Lucio ismine geçelim.. 31 yaşındaki defans oyuncusunun transferi gündeme gelince ’hadi canım’ diyenler çok oldu.. Fakat dün Alman Kicker’e konuşan Bayern Münih Menajeri Uli Hoeness, “Lucio’ya teklif gelmesi durumunda istediği kulübe gidebilir” açıklamasıyla oyuncunun transferi için adeta yol açtı.. Brezilya Milli Takımı’nın kaptanlığını da yapan Lucio’ya da yıllık 3.5 milyon Euro gibi bir ücret ödenmesi bekleniyor.

TATİL İÇİN BİLE GELMEM DEMİŞTİ AMA

Luca Toni.. Geçen 2 sezonda Türkiye’ye ’tatil için bile’ gelmesi söz konusu olmayan İtalyan golcü, Bayern’de istenmeyen adam durumunda.. Daha önce sarı-lacivertlilerin teklifini geri çeviren Toni, kulüpte kalmak istediğini söylemiş ama aynı isteği Bayernli yetkililerde görmeyince yıkılmıştı.. 32 yaşında olan ve kulübünde istenmeyen İtalyan oyuncu da F.Bahçe’ye sıcak bakmaya başladı.

Vatan