BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 34,74
ALTIN 2.449,36
HABER /  GÜNCEL

3 kızına tecavüz ettiği iddia edilen babayla ilgili şok gelişme

ŞANLIURFA’da yaşları 14 ila 23 arasında değilen 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen baba tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. İki genç kız daha önce babalarının tahliye edileceği haberi üzerine intihara teşebbüs etmişti.

Abone ol

ŞANLIURFA’da A.N. isimli kadın geçen yıl Temmuz ayında sağır ve dilsiz olan eşi H.N.'nin kızları Z.N., R.N. ve R.N.'ye yıllarca istismarda bulunduğunu söyleyerek polise şikayette bulundu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, baba H.N.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba tutuklandı. Yine geçen Kasım ayında da babalarının cezaevinden çıkacağını öğrenen kız kardeşlerden Z.N. bıçakla bileklerini kesti, R.N. ise 5 katlı evin terasına çıkarak atlamak istedi.

Duruşmayı kadın dernekleri de takip etti
Kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan baba H.N.’nin 2’nci duruşması Şanlıurfa 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmayı Şanlıurfa Barosu Kadın Komisyonu, Yaşam Evi Kadın Dayanışma Derneği, Şanlıurfa İl Kadın Platformu da takip etti.

Mahkeme tahliye etti
Tutuklu baba H.N, 4 çocuğu ve anne A.N.’nin hazır bulunduğu duruşma tanıkların dinlenmesi ile başladı. Mahkeme heyeti, Şanlıurfa Barosu ve Yaşam Evi Kadın Dayanışma Derneği’nin katılma taleplerini reddettikten sonra. Sanık H.N.'nin tutuksuz yargılanmasına karar vererek, duruşmayı 18 Nisan’a erteledi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Beyoğlu'nda hızır dolaşıyor! Evlerin kapısına para dolu zarf bırakıyor
Foto Galeri Beyoğlu'nda hızır dolaşıyor! Evlerin kapısına para dolu zarf bırakıyor Galeriye Gözat