BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

27 Mart Türkiye Gündemi yeni

27 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaoğlu'na sert eleştiriler

Erdoğan "Sen Kürdistan’da yaşamak istiyorsan Bay Sezai, Irak’ın kuzeyinde Kürdistan var defol oraya git seninle gelmek isteyen onları da al. Bay Kemal de onunla beraber takılabilir, farkları yok zaten." dedi.

Temel Karamollaoğlu seçim sonrası açığa alınmayı eleştirdi 'Bu iş böyle gitmez'

Bazı adayların seçimi kazanması halinde bile terör örgütü PKK ile iltisakı ve irtibatı bulunduğu iddiasıyla açığa alınmakla tehdit edildiğini aktaran Karamollaoğlu, "Bu iş böyle gitmez. Bu küstahlıktır, vatandaşı tehdittir." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu 'haberiniz olsun' deyip açıkladı

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart akşamı yeni bir dönemin başlayacağını iddia ederek, "Her birinizden yeni şeyler öğrenen, toplumun her kesimine saygı duymayı içselleştiren bir kardeşiniz, hemşeriniz, komşunuz bunu tüm İstanbul'a yaymak üzere İBB Başkanı oluyor, haberiniz olsun." dedi.

AK Partili Mehmet Özhaseki'den anket iddiası

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, anket sonuçlarına ilişkin olarak " 200 bin lira verin istediğiniz sonucu ortaya çıkarsınlar" dedi.

Deniz Baykal'ın taburcu olacağı tarih belli oldu

ANKARA’daki tedavisi bu hafta sona erecek olan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 1 Nisan’da taburcu olarak ambulans uçakla Antalya’ya dönecek.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence: 2024'e kadar Ay'a gönderilsin!

Ulusal Uzay Konseyinin başkanlığını yapan Mike Pence, NASA'dan işleri hızlandırmasını ve 2024 yılına kadar Ay'ın güney kutbuna astronotları göndermesini istedi.

Sitene Ekle
Etiketler