BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

20 TL ücretsiz otogaz fırsatı

Her gün 1 milyona yakın araç Aygaz otogaz ile yolculuk yaparken, Aygaz da tüketicilerine sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekliyor.

Abone ol

Aygaz, Yapı Kredi Bankası ile düzenlediği  “World’e Özel ” Kampanyası’yla, 20 Kasım 2012 tarihine kadar üç farklı günde, tek seferde 50 TL ve üzeri otogaz alışverişi yapanlara, toplamda 20 TL değerinde otogaz hediye ediyor.

OTOGAZ HEDİYE EDİYOR

Koç Grubu enerji şirketlerinden Aygaz, Yapı Kredi işbirliğiyle gerçekleştirdiği kampanya kapsamında otogaz sektöründeki müşterilerine toplamda 20 TL değerinde ücretsiz otogaz fırsatı sunuyor.

20 Kasım 2012 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında Aygaz, Worldcard ile üç farklı günde, tek seferde 50 TL ve üzeri otogaz alan müşterilerine, ilk ve ikinci 50 TL’lik alımları için 5’er TL, üçüncü 50 TL’lik alımları için ise 10 TL olmak üzere toplam 20 TL değerinde otogaz hediye ediyor.

Her müşterinin en fazla bir kere katılabileceği kampanya, Yapı Kredi Worldcard ve Paro Yıldızlar Topluluğu üyesi olan Aygaz Otogaz istasyonlarında geçerli olacak. Müşterilerin kazandıkları indirimler, 15 Aralık 2012 tarihine kadar kredi kartı ekstrelerine yansıtılacak.

Ekonomik olmasının yanında çevreci özellikleriyle de tercih edilen otogaz, bugün Türkiye’de her üç binek araçtan birinde kullanılıyor. Türkiye’de her yıl 250.000 dolayında otogazlı araç dönüşüm yaptırarak ya da sıfır kilometre olarak yollara çıkarken, otogaza olan talep de artıyor. Aygaz, Geliştirilmiş Formüllü Aygaz otogaz ile bu tüketicilere benzersiz bir alternatif sunuyor. Geliştirilmiş formülü ile Aygaz otogaz, Türkiye’de en fazla tercih edilen otogaz markası olarak bir adım öne çıkıyor.