BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,96
ALTIN 2.433,42
HABER /  DÜNYA

20 adrese eş zamanlı uyuşturucu baskını

İzmir’de şafak vakti düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 20 farklı adrese baskın düzenlendi. Hava destekli operasyonda 12 kişi gözaltına alın...

Abone ol

İzmir’de şafak vakti düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 20 farklı adrese baskın düzenlendi. Hava destekli operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.
Zehir tacirlerinin teknik ve fiziki takipleri sonucu kimliklerinin tek tek tespit edilip, bulundukları bölgelerin de belirlenmesiyle bugün sabah saatlerinde ekipler harekete geçti. Buca, Narlıdere ve Konak’ta saptanan adreslere özel harekat ekipleri girerek şüphelileri yakaladı. Polis helikopterinin de kullanıldığı şafak baskınında, belirlenen 20 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 12 kişi gözaltına alınırken, adreslerdeki evlerde ise muhtelif yerlere zulalanmış 2 kilogram, 100 meşe esrar ve bir adet silah ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Bu arada, gürültü üzerine sokağa çıkan çocuklara, operasyona katılan polisler, balon, top, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Ayrıca polis, çocuklara uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verdi.
(İHA)