BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,93
HABER /  GÜNCEL

2 kişinin katili intihar etti yakalandı

İzmir'de 2 kişiyi öldüren zanlı Manisa'da yakalandı

Abone ol

İzmir'in Bornova ilçesi Altındağ semtinde 2 kişiyi silahla vurarak öldüren zanlı Ö.P.'nin (43), Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Çavuşlar köyünde intihar girişiminde bulunduktan sonra yakalandığı ortaya çıktı. 

Olay, dün saat 06.30 sıralarında, Bornova ilçesi, Altındağ semti Kemalpaşa Caddesi'nde bulunan bir çorbacıda meydana gelmişti. İddialara göre, Ömer Anşın (31) çorbacı salonuna gelerek garsonlara cep telefonunu şarj etmek istediğini söyledi. Cep telefonunu şarja taktıktan sonra daha önceden tartıştığı Ö.P.'yi aradığı öne sürülen Anşın, Ö.P. ile tartıştı. Anşın telefonunu kapattıktan bir süre sonra çorbacıya gelen Ö.P., içeri girerek belindeki silahı çıkarttı. Tartıştığı kişinin silahlı olduğunu fark eden Ömer Anşın, işyerine müşteri olarak gelip çorbasını içen taksici Mustafa Sunar'ın (38) arkasına saklandı. Zanlı Ö.P.'nin açtığı ateşle hem Anşın hem de olayla ilgisi olmayan Mustafa Sunar hayatını kaybetti. 

Kendisine ait 35 S 4724 plakalı otomobille kaçan zanlı Ö.P., Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Çavuşlar köyündeki bir tanıdığının evine gitti. Ö.P., burada tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulundu. Ö.P.'nin yakınları olay yerine ambulans çağırdı. Zanlının Çavuşlar köyünde bulunduğunu belirleyen İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evin etrafını sardı. Ö.P., polisin himayesinde önce ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ö.P., burada yapılan ilk müdahalenin ardından polis eşliğinde İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Ö.P.'nin tedavisinin ardından Cinayet Büro Amirliği'ne götürülerek sorgulanacağı öğrenildi.