BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

2 kardeşe önce toplu tecavüz ettiler sonra...

Yine Hindistan yine vahşet! 14 ve 15 yaşında iki kız kardeş toplu tecavüze uğrayıp öldürüldü. Cesetleri ise ağaca asıldı.

Abone ol

Önceki yıllarda sürekli toplu tecavüz haberleriyle gündeme gelen ülkede bu kez Uttar Pradeş eyaletinde iki kız kardeş, toplu tecavüze uğradıktan sonra boğularak öldürüldü.

Yetkililer, Katra köyünde yaşayan 14 ve 15 yaşındaki kardeşlerin çarşamba sabahı kaybolduğunu, ikiliyi aramaya çıkan köylülerin cesetleri ağaca asılı bulduğunu açıkladı. Korkunç olayın ardından polisin suçluları bulmak için hızlı davranmadığını öne süren halk, yolu trafiğe kapattı.
 
BAŞKOMİSER GÖZALTINDA
 
Eyalet yetkililerinin devreye girmesinin ardından biri Katra başkomiseri olan ikisi polis, üç kişi gözaltına alındı. Kız kardeşlerin, evlerinde tuvalet bulunmadığı için ihtiyaçlarını gidermek üzere yakınlardaki bir tarlaya gittiği. Ardından da ortadan kaybolduğu açıklandı.
 
22 DAKİKADA BİR CİNSEL SALDIRI!
 
Kadın ve çocuğa cinsel saldırının yaygın olduğu Hindistan'da 22 dakikada bir kişi tecavüze uğruyor. 1.2 milyar nüfuslu ülkede 2012'de de bir kadının toplu tecavüze uğrayıp öldürülmesi tepki çekmişti.