BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

18 yıl aradan sonra en kanlı ikinci baskın!

15 Temmuz'da Silvan saldırısında 13 askerimizi vermiştik terör belasına... Bugün ise tam 26 şehit kurban gitti hain saldırılara...

Abone ol

Dün gece PKK terör örgütünün Hakkari Çukurca'da emniyet ve jandarmaya yönelik düzenlemiş olduğu hain saldırıda 20'nin üzerinde güvenlik gücünün şehit olduğu bildirildi.

SALDIRIDA AĞIR SİLAHLAR KULLANILDI

İŞTE PKK'NIN KANLI TARİHİ
İşte terör örgütü PKK'nın 1985'ten bu yana gerçekleştirdiği baskınlar ve mehmetçiğin verdiği şehit sayısı...
Okumak için TIKLAYIN...

PKK'lı terörist grubu saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına tuttu. Teröristlere polis ve askerler de anında karşılık verdi. Ağır silahların kullanıldığı ilçe merkezindeki çatışma 30 dakika aralıksız devam etti.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bölgede sıcak çatışmanın devam ettiği belirtilirken, gelen şehit haberleri üzerine Türkiye teröre en ağır kayıplarından birini daha verdi.

SİLVAN SALDIRISINDA 13 ASKER ŞEHİT VERMİŞTİK

Son zamanlarda hain saldırlarını sıklaştıran PKK terör örgütü yakın zamandaki en kanlı baskınını 15 Temmuz'da Silvan saldırısında gerçekleştirmişti. Bu saldırıda 13 asker şehit olurken 7 asker de yaralanmıştı.

33 ER SONRASI EN KANLI BASKIN

PKK'ya verdiğimiz en ağır kayıplardan biri de 1993 yılında gerçekleştirilen 33 erin şehit düştüğü Bingöl saldırısı olmuştu. Tarihte kara gün olarak yerini alan Bingöl saldırısı sonrası bu sabah Hakkari'den gelen haber, bugünü teröre verdiğimiz en ağır kayıplardan biri olarak tarihe geçti.