BIST 10.120
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.400,67
HABER /  DÜNYA

17 SANİYEDE HIRSIZLIK

Konya’da bir iş yerinin dışarıda asılı olan tespihlerini bıçakla kesip çalan şüpheli güvenlik kamerası yardımıyla yakalandı. Tespihleri 17 s...

Abone ol

Konya’da bir iş yerinin dışarıda asılı olan tespihlerini bıçakla kesip çalan şüpheli güvenlik kamerası yardımıyla yakalandı. Tespihleri 17 saniyede çalan 24 yaşındaki şüphelinin, 40 ayrı hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Mevlana Çarsısındaki bir iş yerinde meydana geldi. İş yeri sahipleri merdiven kenarlarına asılı tespihlerin çalındığı fark ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamerasını incelediğinde hırsızın daha önce 40 ayrı suçtan yakalanan 25 yaşındaki Enes S. olduğunu belirledi. Şüpheli polisler tarafından kısa sürede yakalandı. Yakalanan şüpheli Enes S., M.Y’nin de kendisine yardım ettiğini iddia etti. 2 şüpheli de adliyeye sevk edildi.
Güvenlik kamerasında Çarşı içerisinde bir şeyler götürdükten sonra dönüp tekrar gelen şüpheli Enes S. belindeki bıçağı çıkartarak asılı olan tespihleri kesip çalması görülürken, hırsızlık anı 17 saniye sürüyor.