BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

15 Mayıs Türkiye Gündemi yeni

15 Mayıs 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırıkkale'nin Keskin ilçesi için talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Kırıkkale'nin Keskin ilçesinin sorunlarının çözülmesi için bakanlara talimat verdi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD ile S-400 krizi ile ilgili son dakika açıklamalar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile S-400 gerilimi ile ilgili "Bitmiş bir anlaşma, ertelemeyi neden konuşalım" açıklaması yaptı.

"MİT Tırları" davasında çok önemli gelişme! Mahkeme karar verdi

"MİT Tırları" davasında mahkeme, CHP milletvekili Erdem Gül hakkındaki davanın düşürülmesine karar verdi. Mahkeme, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na da ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni eğitim takvimini açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklamalar yeni eğitim sistemine ilişkin oldu. 13 haftalık yaz tatili yeni eğitim sisteminde 2 hafta kısaltılırken nisan ve kasım aylarında birer haftalık ara tatiller konuldu.

CHP'den DHKP'C'li teröristlerin Mahmut Tanal ile ilişkilendirilmesi çıkışı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'ye girmeye çalışan 2 DHKP'C militanıyla ilgili, "Mahmut Tanal, o kişinin suçlu olup olmadığını bilmekle görevli kişi midir?" diye sordu.

İstanbul'da öğrenci akbili 40 lira oldu! İBB Meclisi onayladı

İSTANBUL'da İBB Belediye Meclisi'nden yapılan son dakika açıklamasında öğrenci aylık mavi kart ücretinin 85 liradan 40 liraya indirildiği belirtildi.

Sitene Ekle
Etiketler