BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.409,14
HABER /  GÜNCEL

14 yaşındaki komşusunun kızını taciz etti

Evli barklı adam komşusunun 14 yaşındaki kızına gezdirme bahanesiyle dışarı çıkardı. Sonra da kendi evine getirdi.

Abone ol

Tekirdağ'da komşusunun 14 yaşındaki kızı B.T.'yi beraber gezme bahanesiyle evine getirerek burada taciz ettiği iddiasıyla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 24 yıla kadar hapis cezasbı istemiyle tutuksuz yargılanan büfeci 48 yaşındaki Gürdal Özdemir, kaçabileceği şüphesiyle tutuklandı.

Evli ve 2 çocuk babası Gürdal Özdemir, 2008 yılı mayıs ayında alt kat komşusunun kızı 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi B.T.’i gezirmek için Gündoğdu Mahallesindeki parka götürdü. Daha sonra ise iddiaya göre küçük kızı kendi evine getiren Özdemir, burada B.T.’yi zorla elbiselerini çıkartarak vücudunu öpüp, eliyle tacizde bulundu. Olayı kimseye anlatmaması için de tehdit etti. Evine gittiğinde yaşananları B.T.’nin ailesine anlatması üzerine polis tarafından gözaltına alınan Gürdal Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Gürdal Özdemir hakkında Tekirdağ 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne ‘küçük çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 15 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 8 ay cezaevinde yatan Gürdal Özdemir bir yıl önceki ikinci duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bugün görülen davanın 6'ncı duruşmasına tutuksuz yargılanan sanık Gürdal Özdemir ile cinsel istismara uğrayan ilköğretim öğrencisi B.T. avukatı ile katıldı. Duruşmada rahat tavırları ile dikkat çeken Gürdal Özdemir, suçsuz olduğunu ve davadan beraat etmesi gerektiğini söyledi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda ise B.T.’nin kızlık zarının yırtılmadığı, cinsel istismara maruz kaldığı ve cinsel istismardan dolayı ruhsal olarak travma geçirdiği açıklandı.

YENİDEN TUTUKLANDI

Cumhuriyet Savcısının mütalaa verdiği duruşmada savunma için ek süre isteyen Gürdal Özdemir'in kaçma şüphesi nedeniyle tutuklanmasına karar verildi. Elleri önden kelepçelenen Gürdal Özdemir'in polis ekipleri tarafından Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu.