BIST 9.992
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.434,46
HABER /  DÜNYA

14 yaşında önce anne sonra katil oldu

ABD'de yaşayan 14 yaşındaki genç kız ailesinden korkunca bebeğini boğarak öldürdü

Abone ol

14 yaşındaki Cassidy Goodison ailesinin vereceği tepkiden korkunca, evinin banyosunda makas yardımıyla doğum yaptıktan sonra bebeğini boğarak öldürdü.

Hamile olduğunu aylarca ailesinden saklayan genç kız hakim karşısına çıktı. Kendi evinin banyosunda doğurduğu bebeğini nasıl öldürdüğünü bir oyuncak bebek yardımıyla anlattı.

AYAKKABI KUTUSUNA KOYDU

Ailesinden habersiz, evinin banyosunda bebeğini doğurup bir makasla kordonunu kestikten sonra bebeğini boğarak öldürdü. Acı çektiği için attığı çığlıkları ailesi duymasın diye suyu açan ve dişlerinin arasına bir havlu sıkıştırarak bağırmamaya çalışan kız "Ellerimi boğazına doladım ve nefes almasın diye boğazını sıktım." diyerek olayı anlattı, daha sonra bebeğinin cesedini bir ayakkabı kutusuna koyup sakladı. 3 gün sonra odasında temizlik yapan annesinin kötü bir koku almasıyla gerçek ortaya çıktı.

AYLARCA SAKLADI

Bebeğe uygulanan otopsi sonuçlarına göre bebek ölmeden önce sağlıklıydı ve boğularak öldürülmüştü. Hamileliği boyunca bol kıyafetler giyen genç kız ailesinin ilgisini çekse de, hamile olup olmadığı sorulduğunda durumu yalanladı. Ailesini inandırmak için hamilelik testi yapmayı kabul eden kız, kız kardeşini kandırarak testi ona yaptırttı ve test negatif çıktı.

Genç kız üç farklı suçlamayla hakim karşısına çıkartıldı.