BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

14 Şubat Sevgililer günü ne almalı?

14 Şubat Sevgililer Günü'nde en büyük sıkıntılardan biri hediye seçmektir. Peki sevgiliye ne almalı, erkekse biraz sorun.

Abone ol

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü... Herkesin kara kara düşündüğü konu da Sevgiler Günü hediyesi... Sevgiliye ne almalı?

Sevgilinize hediye seçmek, hele bu bir erkekse çok daha zordur.. Peki ne yapmalı hediyeyi nasıl seçmeli diyorsanız buyrun önerilere;

KADIN : Eğer sevgiliniz bir bayansa bu konuda çok şanslısınız çünkü genelde bütün kızlar alışveriş merkezlerinde mağaza mağaza gezmeyi çok sever. Sizin yapmanız gereken ise biraz sabır gösterip sevgilinizin ilgisini çeken ürünleri hafızanıza not etmek ve daha sonra gidip onu almak.

ERKEK : İşin zor kısmı ise eğer sevgiliniz erkekse, mağaza mağaza gezmek çok doğru bir tercih değildir çünkü erkekler mağaza gezmekten çok fazla hoşlanmazlar. Sizin yapabileceğiniz ağzından laf almaktır.

AÇIK OLUN SORUN

Bunu elbetteki sevgilinizle uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa yapmanızı öneriyoruz. Bu durumda ona doğrudan ne istediğini sorabilirsiniz. Yeni bir ilişkiyse bunu aklanıza bile getirmeyin.

BUNLARA DİKKAT!

*Sevgilinizin ayak numarasını ve bedenini tam olarak bilmiyorsanız kesinlikle giysi seçeneğini hediye olarak seçmeyin. Böyle bir hediye seçseniz dahi bedeni farklı geldiyse onu değiştirmek hem sizi hemde sevgilinizi mutlu etmiyecektir. Ayrıca zevkler ve renkler tartışılır her ne kadar sevgilinizi tanısanızda onun zevkini tam olarak bilmek çok zordur.

SÜS EŞYASI İYİ BİR SEÇİM Mİ?

Doğruyu söylemek gerekirse , biblolar ve kullanılmayan hediyeler çok fazla mutlu edicek hediyelerden değildir.

KENDİNİZDEN BİR ŞEY KATIN

Sevgilinizle çekildiğiniz resimler ve aldığınız ses kayıtlarını bilgisayar ortamında slayt programları vasıtasıyla çok güzel bir video haline getirebilirsiniz.

Sevgilinize onun ne kadar değerli ve sizin için ne kadar farklı olduğunu göstermenin başka bir yolu. Sizin yapmanız gereken ahşap bir kalp kutu almak ve onu kırmızıya boyayıp, içerisine romantik sözler yazılmış kalp şeklinde kısa yazılar koymak.

EV EŞYASI ALMAYIN

14 Şubat Sevgililer Günü'nde genellikle evli çiftlerin seçimi ne yazık ki bu oluyor. Gidip sevgilinize ütü ya da mutfak robotu almayın. Unutmayın bu çok özel bir gün ve yapmanız gereken onu mutlu edecek bir hediye bulmak.