BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34
HABER /  MEDYA

120 gündür ortada yoktu Esra Erol Yasemin'in pavyona satıldığı ortaya çıktı!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında 120 gündür kayıp olan Yasemin bulundu. Artvin'den yola çıkan Yılmaz Bey 3 aydır kayıp olan kızı Yasemin'i arıyordu. Yasemin 120 gün sonra ortaya çıktı. Canlı yayına katılan Yasemin şok açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Üniversite bitirdikten sonra ailesinin yanına dönen Yasemin ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. 120 gün boyunca kayıp olan Yasemin Esra Erol'un programında bulundu. Esra Erol'un programına katılan Yasemin'in pavyona satıldığı ortaya çıktı. Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Yasemin 120 gündür ortalarda yoktu. Acılı baba sonra çare olarak Esra Erol'un programına başvurdu. Esra Erol'un programına katılan baba kızının Ankara'da olduğunu söyledi. Canlı yayına katıldıktan sonra arama çalışmalarının hızlandığı Esra Erol'da Yasemin 120 gün sonra bulundu. 

Eski sevgilisi Selçuk Ak tarafından tehdit edildiğini söyleyen Yasemin canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Selçuk Ak'ın kendini farklı kimliklerle ve mesleklerle tanıttığı ve insanları dolandırdığı ortaya çıktı. Yasemin'i alıp pavyona götüren Selçuk Ak ile ilgili olay iddialar canlı yayında ortaya çıktı. 

YASEMİN 3 GÜN ÖNCE EVLENDİ

120 gün boyunca eve gelmeyen Yasemin'in pavyonda çalışan Murat ile evlendiği ortaya çıkmıştı. Herkes ne olduğunu merak ederken Yasemin'im Selçuk Ak tarafından tehdit edildiği anlaşıldı.