BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,09
HABER /  GÜNCEL

11 yaşındaki çocuk katil oldu şok olay

Konya'da 11 yaşındaki çocuk bir tost yüzünden katil oldu, amcasını döven hamalı sırtından bıçaklayıp öldürdü.

Abone ol

KONYA'da ortaokul 1'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki M.C.Y., büfe işleten amcası 35 yaşındaki Ahmet Yıldırım'ı tost yüzünden çıkan tartışma sırasında döven hamal 25 yaşındaki Harun Ergül'ü sırtından bıçaklayarak öldürdü. Harun Ergül'ün yakınları da Ahmet Yıldırım'ın 18 yaşındaki yeğeni Adem Yıldırım'ı karnından bıçaklayarak yaraladı.

Olay, bugün 09.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi 10522 Sokak'taki Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Ortaokul 1'inci sınıf öğrencisi M.C.Y., iddiaya göre bugün okula gitmeyip, Sanayi Sitesi'nde büfe işleten amcası Ahmet Yıldırım'ın yanına gitti.

TOST YÜZÜNDEN KAN AKTI

M.C.Y., amcasına yardım ettiği sırada, büfeye gelen hamallık yapan Harun Ergül, tost siparişi verdi. Siparişini alan Harun Ergül, tostu beğenmediğini söylemesi üzerine Ahmet Yıldırım'a tepki gösterdi. Çıkan tartışmada sinirlerine hakim olamayan Ergül ve Yıldırım, birbirine girdi. Durumu fark eden çevredekiler kavgayı ayırdı. Büfeden ayrılan Ergül, 4 yakını alıp tekrar geldi.

screen-shot-2014-06-03-at-2.30.52-pm.png
DÖVDÜKLERİNİ GÖRÜNCE BIÇAKLADI

Büfenin önünde duran Ahmet Yıldırım'a saldıran Ergül ve yakınları, Yıldırım'ı, döverek büfenin içine soktu. Bu sırada büfenin içinde bulunan M.C.Y. de aradan sıyrılıp, eline geçirdiği bıçağı Ergül'ün sırtına saptadı. Kanlar içinde kalan Ergül, yakınları tarafından Medicana Hastanesi'ne kaldırıldı. Ergül, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay anı ise işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

screen-shot-2014-06-03-at-2.31.31-pm.png

Ergül'ün öldüğünü öğrenen yakınları, büfeye tekrar gelip, Yıldırım ve yakınlarına saldırmak istedi. Bu sırada olay yerinde bulunan polisin müdahalesine rağmen olayı duyup büfeye gelen Yıldırım'ın yeğeni Adem Yıldırım, karnının sol tarafından bıçaklandı. Polis, kanlar içinde kalan Adem Yıldırım'ı, otomobiliyle hastaneye götürmek için yola çıktı. Yaralı Adem Yıldırım, yolda ambulansa alınarak Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Şüpheliler ise olay yerinden uzaklaştı. Yaralı Yıldırım, kendisini daha önceden tanıdığı Harun Ergül'ün yeğeni olan Y.E.'nin bıçakladığını öne sürdü.

screen-shot-2014-06-03-at-2.29.43-pm.png

BIÇAĞI SAPLAYIP ÇIKARDIM

İfadesi alınmak için polis merkezine götürülen 11 yaşındaki M.C.Y.’nin ise ilk ifadesinde, "Amacamı dövüyorlardı, ben de bıçağı Harun Ergül’ın sırtına saplayıp çıkardım" dediği öğrenildi. Polis diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.