BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.411,63
HABER /  GÜNCEL

100 metre sürüklendi

Antalya Konyaaltı Sahilinde bir haftalık evli güvenlik görevlisi, cami çıkışında otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. <br/>Henüz bi...

Abone ol

Antalya Konyaaltı Sahilinde bir haftalık evli güvenlik görevlisi, cami çıkışında otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.
Henüz bir haftalık evli olan ve Konyaaltı sahilinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ramazan K. sahurunu yaptıktan sonra sabah namazını kılmak için motosikletiyle camiye gitti. Camiden çıktıktan sonra görev yerine dönmek için yola çıkan Ramazan K. motosikletiyle cadde üzerinde bulunan yaya geçinden karşıya geçmek istedi. O sırada sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 HH 5133 plakalı araç, Ramazan H.’ye çarptı. Aracın önünde yaklaşık 100 metre sürüklenen genç güvenlik görevlisi, olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpma sesiyle hemen olay yerine koşan Ramazan H.’nin arkadaşları manzarayı görünce şok oldular. Araç sürücüsü ise meydana gelen kargaşadan faydalanarak yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcı tarafından yapılan incelemelerden sonra Ramazan K.’nin cenazesi adli tıp morguna sevk edildi. Ayrıca polis tarafından olay yerinden kaçan sürücünün bulunması için çalışma başlatıldı.
(İHA)