BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  GÜNCEL

1 dakika içinde 5 cep telefonu çaldı

Çanakkale'de bir bilgisayar satış yerine gelen kimliği belirsiz kişi, bir dakikada 5 telefon çaldı

Abone ol

Çanakkale'de bir bilgisayar satış yerine gelen kimliği belirsiz kişi, güvelik kamaralarının olmasına aldırış etmeden 1 dakika içinde 5 cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

Asaf Paşa Caddesi üzerinde bulunan Tarık Candan'a ait "Nokta Bilgisayar" isimli işyerine gelen kimliği belirsiz 2 kişi, planladıkları hırsızlık olayını 1 dakika içinde gerçekleştirdi. Hırsızlardan birisi kasada bulunan kişiyi oyalarken, diğeri de giriş kapısının sağında bulunan camekan içindeki cep telefonlarını teker teker çaldı.

Saat 12.17'de meydana gelen hırsız olayında arkadaşının kasada bulunan kişiyi oyaladığını gören şahıs, camekanın kilitli olmadığını görünce önce camı araladı, ardından da 2 cep telefonunu alarak montunun cebine koydu. Ardından kasaya yönelen şahıs, diğer arkadaşının işinin uzadığını görünce yeniden geri dönüp aynı şekilde bu kez 3 tane daha cep telefonunu çaldı.

Toplam 5 cep telefonunu çalan şahıs, daha sonra arkadaşı ile birlikte işyerinden çıkarak kayıplara karıştı. Cep telefonlarının çalındığının 5 dakika sonra farkına varan çalışanlar, durumu emniyet kuvvetlerine bildirdi. Kamera kayıtlarında hırsızlığı yapan kişi ile buna yardım eden diğer kişinin eşkallerini belirleyen emniyet kuvvetleri, bölgede arama çalışması başlattı.