BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.419,55
GÜNCEL

Yattara'nın asistini affetmedi! Süleyman Soylu'dan klas gol

Ziraat Diyarbakır Gençlik Festivali Kapanış Töreni'ninde oynanan maça İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kafayla attığı şık gol damga vurdu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Stadyumu'nun açılışı ve Ziraat Diyarbakır Gençlik Festivali Kapanış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlüler karması maçının başlama vuruşunu yaptı. Maçta dikkat çeken anlardan birisi de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kafayla attığı şık gol oldu. Trabzonspor'un eski yıldızı Yattara'nın sağ kanattan ceza sahasına doğru yaptığı ortaya düzgün bir şekilde kafa vuran Soylu, fileleri havalandırdı ve topu ağlara yolladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başlama vuruşu!

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle