BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ünlülerin seçimi

Ünlülerin seçimi

Çağla şıkel’den adnan şenses’e, ata demirer’den sibel can’a kadar birçok ünlü isim, dün vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti.

Ünlülerin seçimi

Ata Demirer
Seçim gafı

Seçim gününün bombasını Ata Demirer patlattı. Ünlü komedyen, cep telefonuyla oy kabinine giremeyeceğini söyleyen sandık görevlisiyle yaşadığı ilginç diyaloğu, Twitter’daki sayfasında takipçileriyle paylaştı: “Tarihi salaklığım! Seçim görevlisi: Telefonunuzu alabilir miyim? Ben: Ee... BKM’den bana ulaşabilirsiniz. Seçim görevlisi: Hahaha hayır makineyi diyorum. Yasak da!”

Ünlülerin seçimi

Kayahan
Hep birlikte çabalamalıyız

Acarkent’teki TED Koleji’nde oy kullanan ünlü isimlerden biri de Kayahan’dı. Ünlü şarkıcı, “İnternet işsizliği getirdi. Bu meselenin çok acil çözülmesi lazım. Ekonomik açıdan da daha güçlü bir ülke olmak için hep birlikte çabalamalıyız” dedi.

Ünlülerin seçimi

Bengü
Siyaset konuşmam

Acarkent TED Koleji’nde oy kullanırken objektife yansıyan Bengü, seçim hakkında yorum yapmak istemedi: “Ben bir sanatçı olarak hiçbir zaman siyasi konuşmalar yapmadım. Hep kaçındım böyle konuşmalardan. O yüzden sadece herkes için hayırlı olmasını diyorum.”

Ünlülerin seçimi

Seren Serengil
İkinci sınıf insan muamelesi görüyoruz

Seren Serengil, Acarkent TED Koleji’nde oy kullandı, ardından havaalanlarında karşılaştığı soruna dikkat çekti: “Artık gelişmekte olan ülkelerin içinden çıkıp, gelişmiş ülkelerin arasında olmalıyız. Bir de havaalanlarında ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz başka ülkelerde. Bu yüzden vize sorunlarının çözülmesini istiyorum. Tüm dünyaya vizesiz gidebilmeliyiz.”