BIST 9.923
DOLAR 32,44
EURO 34,81
ALTIN 2.446,94
HABER /  MAGAZİN

Ünlü rapçinin Miley Cyrus itirafı şok etti!

Ünlü rapçi Wiz Khalifa genç şarkıcı Miley Cyrus hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü rapçi Wiz Khalifa geçtiğimiz gün yaptığı Miley Cyrus itirafı ile ünlü şarkıcının adının yeni bir skandala karışmasına yol açtı.

Pazartesi gecesi Arsenio Hall Show'a katılan ünlü rapçi Wiz Khalifa birbirinden çarpıcı ve samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü rapçi katıldığı etkinlik genç şarkıcı Miley Cyrus ile olan dostlukları ve uyuşturucu kullanımı hakkında yaptığı cesur açıklamalar ile Miley Cyrus'un adını yeni bir skandalın tam ortasına bıraktı.

1.20140402091614.jpg

Ünlü rapçi Wiz Khalifa eski Disney yıldızı Miley Cyrus'tan eşi Amber Rose ile evli olduğu dönemlerde birkaç şarkı için görüştüklerini belirtirken skandallar kraliçesi şarkıcının ot ve uyuşturucu aşkını itiraf etimesi gündeme bomba gibi düştü.

2.20140402091743.jpg

Wiz Khalifa ile yapılan röportajda
'Miley Cyrus ile çalışmak nasıl bir duygu?' şeklinde gelen soruya 'Kendisi tam bir çılgın! Ama iyi anlamda... O tam bir enerji topu! Ve bir ton uyuşturucu içiyor' şeklinde yanıtı ile magazin gündemine düşen bombanın fitilini ateşledi.

3.20140402092106.jpg

'Bir tonu nasıl açıklarsınız?' şeklinde gelen soruya; 'Bilmiyorum. O çok genç ve bu yüzden çok farklı' diyerek kafaları karıştırdı. Miley Cyrus ile çalıştığı dönemde kendisinin 5 dakikada 1 yanına gelip 'Hey Wiz ne var ne yok? Tren gibi tütelim mi ?' diye sorduğunu belirten Wiz Khalifa, uyuşturucularda otun iyi ve sağlıklı bir yeri olduğunu fakat kendisinin kokeine karşı olduğunu belirtirken bir keresinde 'peyote' diye bir şey denediğini ve ayın üzerinde uluyan bir kurt gördüğünü belirten rapçi Wiz Khalifa yepyeni bir tartışma konusu ile gündemin tepesine oturdu. 

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus'un rapçi Wiz Khalifa'nın yaptığı çarpıcı açıklamalara ne gibi bir yanıt vereceği magazin basının tarafından merak konusu olurken ünlüler camiasındaki yayınlaşan uyuşturucu batağı magazin basının tarafından sert bir dille eleştirildi.