BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncuya yaka paça gözaltı

Fotoğrafta polisin yaka paça karakola götürmeye çalıştığı kişi ünlü bir oyuncu. İşte Beyoğlu'nda bir bar çıkışı yaşanan o şok görüntüler...

Abone ol

Aslında konu bildik... Yine bir ünlü... Ve bar çıkışında bekleyen magazin gazetecileri... Ve hep o aynı tartışma... Özel hayata müdahale mi gazetecilik görevi mi?

İşte dün gece Beyoğlu'ndaki barlardan birinin çıkışında yine o bildik görüntüler yaşandı. Ama bu kez taraflar haddini bir hayli aştı..

Genç oyuncu Hırsız Polis dizisi ve Gönül Yarası filmiyle izleyicilerin beğenisini kazanan Timuçin Esen.

Timuçin Esen de pek çok ünlü gibi kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasını istemedi, izin vermedi. Gazetecilerle arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce gece karakolda bitti. 

Fakat nedense gazetelerin internet sitelerine yansıyan video görüntülerinde Timuçin Esen'in gazetecilerin "Bizi tartakladı" dediği bölüm yeralmadı da olayın polise yansıdıktan sonraki bölümü kayıtlara geçti.

Görüntülerde arbede dikkat çekiyor. Polis olay yerine gelmiş. Timuçin Esen ise "Ben bir şey yapmadım. İçkimi içtim, evime gidiyorum" diyor. Timuçin Esen kendisini böyle savunurken polis de gazetecilerin "Bizi tartakladı" iddiaları üzerine Esen'i sakinleştirmeye çalışıyor. Bu sırada Esen direnince de polis tarafından kolları arkasına bağlanarak kelepçeleniyor.

Ve sonuç: Genç bir oyuncu yakası paçası bir yana dağılmış bir şekilde; polis tarafından sert müdahale edilen; yerlerde sürünen görüntüleriyle geliyor ekrana...

Görüntülere bakılınca Timuçin Esen'in gazetecileri tartakladığı an yok. Fakat magazin muhabirleri iddialı, "Bizi tartakladı" diyor.. Hürriyet'te yer alan habere göre magazin muhabirleri olayı şöyle anlatıyor.

Magazin muhabirlerinin iddiasına göre olay şöyle gerçekleşti:

Bar çıkışı gazetecilerin görüntü almaması için ilk önce kız arkadaşını dışarı gönderen ve daha sonra kendi çıkan Timuçin Esen, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak yürümeye başladı. Bu sırada yanında bulunan arkadaşları gazetecilerin üzerine yürüyerek "Bizi çekin onu niye çekiyorsunuz” diyerek gazetecileri tartakladı.

GAZETECİLER POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Tam bu sırada gazetecilerin arasına dalan Timuçin Esen, bir anda kemeralara saldırmaya başladı. Arkadaşları da ünlü oyuncuya destek çıkınca bir anda arbede yaşandı. Timuçin Esen ve arkadaşları gazetecileri tartakladıktan sonra olay yerinden yürüyerek ayrıldı. Dayak yiyen gazeteciler ise bir sokak ileride bulunan karakola giderek yardım istediler.

TAKVİYE EKİP GELDİ ARKADAN KELEPÇELENDİ

Polis ekipleri arkadaşlarıyla yürüyen Timuçin Esen’i durdurdu. Timuçin Esen ve arkadaşları, bu kez polis ekipleriyle de tartışmaya başladı. Alkollü olan gurubu sakinleştiremeyen polis, takviye ekip istedi.

Timuçin Esen’i sakinleştiremeyen polis ekipleri, ünlü oyuncuya kelepçe takarak karakola götürmek istediler. Esen yine de direnince polis, bu kez kollarını arkaya alarak yere yatırdı. Kelepçelenen oyuncu ve arkadaşları güçlükle karakola götürüldü.

GAZETECİLER DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLDU

Gazeteciler Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek darp raporu alarak şikayetçi oldular. Polis bu sırada Timuçin Esen ve iki arkadaşını Adli Tıp Kurumu’na götürerek rapor aldı. Gömleği yırtılan ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan gazeteciler ifadelerini verdikten sonra karakoldan ayrıldı. Alkollü olduğuna dair rapor alınan Timuçin Esen ve arkadaşları ise nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

ÜNLÜ OYUNCU KOLLARI ARKADA BAĞLANARAK YERE YATIRILDI, DİRENİNCE KELEPÇE TAKILDI. İŞTE FOTOĞRAFLAR..

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN 11. SAYFAYA TIKLAYIN...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

ÜNLÜ OYUNCUNUN YAKA PAÇA GÖZALTINA ALINDIĞI GÖRÜNTÜLER... VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

[PAGE]