BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.440,57
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncunun tatil fotoğrafları dikkat çekiyor!

Ünlü oyuncu Margot Robbie instagram hesabından yayınladığı tatil fotoğrafları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

23 yaşındaki ünlü oyuncu Margot Robbie'nin Nicaragua tatili fotoğrafları sosyal medyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

The Wolf Of Wall Street adlı filmde sergilediği performans ile 2013 yılının en iyi kadın oyuncusu ödülüne layık görülen ünlü aktris Margot Robbie'nin instagram'dan yayınladığı tatil fotoğrafları sanal alemde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

1.20140423143330.jpg

The Wolf Of Wall Street filmi ile ününe ün katan ve son olarak önümüzdeki günlerde vizyona girecek Z for Zachariah film projesinde yer alan 23 yaşındaki ünlü oyuncu Margot Robbie film çekimleri sonrası yakın arkadaşları ile çıktığı Nicaragua tatilinden paylaştığı fotoğraflar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çıktıkları tropik tatilinden yayınladığı fotoğraflar ile dikkat çeken ünlü oyuncu yeni fotoğrafları ile de takipçilerinden beğeni toplamaya devam ediyor. Elinde kocaman bir balık ile çektirdiği fotoğrafını yayınlayan ünlü model hayranlarından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Leopar desenli bikinisi ile görüntülenen ünlü oyuncu Margot Robbie'nin kusursuz fiziği taraflı tarafsız herkes tarafından beğeni toplarken magazin basınında da büyük yer buldu.

2.20140423143725.jpg