BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43
HABER /  MAGAZİN

Ünlü modelin oğlunu gördünüz mü?

Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr oğlu Flynn ile paskalya bayramında görüntülendi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü model Miranda Kerr geçtiğimiz haftasonu oğlu Flynn ile birlikte New York'da magazin basınına yakalandı. 

Ses getiren Japonya seyahati sonrası tamamen oğluna vakit ayıracağını belirten Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr son zamanlarda oğlu Flynn'siz dışarı adımını atmıyor. Son haftalarda sürekli olarak kameralar tarafından görüntülenen ve her seferinde oğlu Flynn ile birlikte olan ünlü model Miranda Kerr verdiği sözü tutmuşa benziyor. 

1.20140421161759.jpg

Haftasonu New York'daki apartmanlarının yakınında sevimlimi sevimli oğlu Flynn ile şehir turuna çıkan ünlü model Miranda Kerr kameralara yakalandı. Oğlu Flynn ile birlikte benzer tarzıda ve renkte giyinmeye önem gösteren ünlü model Miranda Kerr ilginç montu minik oğlu Flynn ise ayakkabıları ile dikkat çekti.

2.20140421161926.jpg

Parlak babetleri, denim kot pantolonu,beyaz tişörtü ve uzun parfesüsü ile görüntülenen ünlü model farklı tasarımlı montu ile beğeni toplarken minik oğlu Flynn ise koyu mavi süet loaferları ile dikkat çekti. Minik Flynn'in gün geçtikçe oyuncu babası Orlando Bloom'a benzediği belirtilirken genç yakışıklı giyim tarzı ile adeta büyümüşte küçülmüş şeklinde yorumlar aldı.Anne oğul paskalya bayramı için küçük bir tura çıktılarını belirten Miranda Kerr geçtiğimiz günlerde bir magazin dergisinin paskalya bayramı için hazırladığı kısa video hakkında gelen soruları yanıtsız bırakan ünlü model oğlu ile turun keyfini çıkardı.