BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.243,66
GÜNCEL

Tek yumurta ikizi kardeşler, tek yumurta ikizi kardeşlere aynı anda evlilik teklifi etti

İkiz kardeşler ikiz kardeşlerle evlenecekler.Josh ve Jeremy Salyers kardeşler ile 31 yaşındaki Brittany ve Briana Deane kardeşler aynı anda evlenme teklifi aldılar.

İkiz kardeşler ikiz kardeşlere aşık olunca, evlilik teklifi de aynı anda geldi. 34 yaşındaki Josh ve Jeremy Salyers kardeşler ile 31 yaşındaki Brittany ve Briana Deane kardeşler festivalde tanıştıktan sonra birbirlerine aşık oldular. Teklifler aynı olunca yüzükler de aynı oldu. Haliyle düğünler de aynı olacak.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler