BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,20
HABER /  MAGAZİN

Survivor Melih'in babası Metin Özkaya kimdir? Tanıdık çıktı

Survivor gönüllüler 2018 kadrosunda yer alan Melih Özkaya'nın babası çok tanıdık bir isim çıktı. Acun Ilıcalı Survivor Melih'in babası Metin Özkaya'nın da Var mısın Yok musun yarışmacısı olduğunu açıkladı. Metin Özkaya geçen yıl Survivor panoramaya da katılmıştı.

Abone ol

Survivor Melih Özkaya hakkındaki şaşırtan gerçeği dün gece Acun Ilıcalı açıkladı. Meğer Melih Özkaya gibi babası da Acun Ilıcalı'nın yarışmacılarından biriymiş. Survivor Melih'in babası vaktiyle Var mısın Yok musun yarışmasına katılmış.

Melih Özkaya'nın babasının ismi Metin Özkaya... Var mısın Yok musun ile tanınan Metin Özkaya geçen yıl Survivor panoramaya katılıp yarışmacıları yorumlamış. 

Acun Ilıcalı söyledi : Melih Özkaya ile ilgili şaşırtan bilgiyi Acun Ilıcalı ada konseyinde söyledi. Dün Survivor'da dokunulmazlık oyunu vardı ve gönüllüler takımı yarışı kaybedince konsey toplanmıştı. Konseyde Acun Ilıcalı, Melih'in babasını Var mısın Yok musun'dan tanıdığını söyledi.

Metin Özkaya kimdir ne iş yapıyor? : Melih Özkaya'nın babası Metin Özkaya'nın asıl işi antika.

Melih Özkaya kimdir? Survivor yarışmacısı tanıdık çıktı meğer...Melih Özkaya kimdir? Survivor yarışmacısı tanıdık çıktı meğer...Melih Özkaya kimdir? Survivor yarışmacısı tanıdık çıktı meğer...Melih Özkaya kimdir? Survivor yarışmacısı tanıdık çıktı meğer...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN