BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Soyguncu eylemlerini not tutmuş!

Soyguncu eylemlerini not tutmuş!

Küçükçekmece’de bir ptt şubesini soymaya çalışırken başında kar maskesi ile birlikte yakalanan gökhan özdemir’in (26) daha önce 4 ayrı yerde gasp yaptığı ve bir banka şubesini de soymaya teşebbüs ettiği belirlendi.

Soyguncu eylemlerini not tutmuş!

Küçükçekmece’de bir PTT şubesini soymaya çalışırken başında kar maskesi ile birlikte yakalanan Gökhan Özdemir’in (26) daha önce 4 ayrı yerde gasp yaptığı ve bir banka şubesini de soymaya teşebbüs ettiği belirlendi.

Soyguncu eylemlerini not tutmuş!

Daha önce sözleşmeli çöpçü olarak çalışan Gökhan Özdemir’in evinde yapılan aramada bacanın içine gizlenmiş, yaptığı soygunları ve aldığı paraları yazılı not kağıtları bulundu. Gökhan Özdemir’in ayrıca soygundan aldığı paraları nasıl harcadığının hesabını da titizlikle tuttuğu belirlendi.

Soyguncu eylemlerini not tutmuş!

İstanbul’da birbiri ardına meydana gelen banka ve PTT şubesi soygunları üzerine polis tarafından operasyon başlatılmıştı. Soyguncunun bir olaydan sonra montunu bir inşaata bırakması polise ilk ipucunu verdi. Bu montun fotoğrafları tüm ekiplere dağıtıldı. Sonunda bir büfe çalışanı montu tanıyarak kullanan kişinin eşkalini polise verdi.

Soyguncu eylemlerini not tutmuş!

Bölgede pusu atan güven timlerine bağlı ekipler, PTT Fatih Şubesi önünde durumundan şüphelendikleri eşkale uygun bir kişiyi takibe aldı. Bu kişi başına cebinden çıkardığı kar maskesini takarak PTT şubesine girdiği sırada kıskıvrak yakalandı. Üzerinde yapılan aramada ise içinde 9 mm çapında 6 adet kuru sıkı mermi bulunan bir tabanca ele geçirildi.