BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

ŞOK! Miley Cyrus yine soyundu!

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus Amerika'nın en ünlü magazin dergilerinden biri için soyundu ve kamera karşısına geçti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Skandalları ile gündemden düşmeyen genç şarkıcı Miley Cyrus ünlü magazin dergisi W Magazine için tekrar soyundu. 

Masum ve tatlı kız görüntüsü ile müzik dünyasına giren ve keskin tarz değişikliği ile gündeme oturan Miley Cyrus fiziki tarzı ile birlikte yaşam tarzınıda değiştirdi. 21 yaşındaki genç şarkıcı Miley Cyrus W Magazine dergisinin Mart sayısı için kamera karşısına geçti ve ünlü magazin dergisi için birbirinden cüretkar pozlar verdi.

1.20140204095011.jpg

W Magazine'in Mart sayısı kapağı için soyunan Miley Cyrus mankenlere taş çıkaran fiziğinin yanında eski saç modeline benzer bir modele dönmesi şaşkınlık yarattı. Eski nişanlısı Liam Hemsworth ile birlikteliklerinin son zamanlarında bu tarza yakın bir saç modelini kullanan Miley Cyrus nişanlısından ayrıldıktan sonra ciddi bir ilişkiye henüz hazır olmadığını belirtmişti. Bugün Miley Cyrus'un çalkantılı ve skandallarla dolu hayatına bakıldığında doğru bir tespit yaptığı görülüyor.

2.20140204095247.jpg 

Türk fotoğrafçı Mert Alas ve Marcus Piggot tarafından çekilen fotoğraflarda Miley Cyrus'un cüretkar kıyafet seçimi, koldundaki dövme ve ıslak bir şekilde duru makyajı ile sinirli ve vamp bir görünüm kazanmış.

4.20140204095556.jpg

Ünlü şarkıcının W Magazine için fotoğraf çekimine katılması basında büyük yer alırken güzel şarkıcının cüretkarlığı ve çekimlerde alışıla gelmişin dışında takındığı kadınsı hava taraflı tarafsız tüm magazin basını tarafından alkış topladı.