BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Şöhretin bedeli

Şöhretin bedeli

Edirne'deki bir tüp bayiinde dağıtıcı olarak çalışan erhan yeşil, 2007 yılında star tv'de yayınlanan ‘popstar alaturka’ yarışmasına katıldı ve trakyalılar'ın büyük desteğini arkasına alarak bu yarışmayı birinci olarak tamamladı ve 100 bin liralık büyük ödülün de sahibi...

Şöhretin bedeli

Edirne'deki bir tüp bayiinde dağıtıcı olarak çalışan Erhan Yeşil, 2007 yılında Star TV'de yayınlanan ‘Popstar Alaturka’ yarışmasına katıldı ve Trakyalılar'ın büyük desteğini arkasına alarak bu yarışmayı birinci olarak tamamladı ve 100 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu.

Şöhretin bedeli

Ancak Erhan Yeşil şöhreti kaldıramadı ve ailesi dağıldı.

Erhan Yeşil, birinci olduktan bir süre sonra evi terk etti ve İstanbul'da yaşamaya başladı. Bunun üzerine 3 yıllık eşi Özlem, Edirne Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. 2 yıl önce de çift anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin çocuğu Aleyna ise annesiyle birlikte kaldı. Aradan geçen 1.5 yılın ardından Edirne'ye gelen Erhan Yeşil, eski eşinin yanına giderek pişman olduğunu söyledi ve barışmak istedi. Özlem Aprin de kızı için eski eşi ile nikahsız yaşamaya başladı. Ancak 3 ay sonra Erhan Yeşil, “Ben size bakamıyorum. Babanın evine gidin” dedi ve kızı ve eski eşini gönderdi.

Şöhretin bedeli

Erhan Yeşil, daha sonra tekrar İstanbul'a gitti ve barlarda şarkıcılık yapmaya başladı. Erhan Yeşil, geçen hafta da bir süredir beraber yaşadığı ünlü şarkıcı Mine Koşan'la evlendi.

Şöhretin bedeli

Şöhreti korumanın zorluklarının yanında şöhret yolu bu uğurda bedel ödeyen insan hikayeleriyle de dolu... İşte Türkiye'den ve Hollywood'dan 'şöhret' öyküleri.