BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.435,89
HABER /  MAGAZİN

Sinem Ökten kimdir Kerem Tunçeri sorusu başını yaktı

Sinem Ökten kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Sinem Ökten Kerem Tunçeri ile sevgilimi haberleri dün akşamki Asmalimescit kaçamağının ardından merak konusu oldu. Haberi duyanlar hemen Sinem Ökten'in instagram hesabına baksa da o geceye ait bir paylaşım göremediler. Flaşlar patlayınca ne olduğunu şaşıran ikili her ne kadar aramızda bir şey yok arkadaşız deseler de 2018'in büyük aşk bombası patladı. Peki ama kimdir bu sarışın güzel Sinem Ökten spikerliğin dışında başka bir işi var mı?

Abone ol

Sinem Ökten kimdir, kaç yaşında, Sinem Ökten instagram fotoğrafları ve Sinem Ökten Kerem Tunçeri aşk mı yaşıyor soruları dünkü Asmalımescit buluşmasından sonra birçok kişi tarafından merak edildi. Başbaşa yemek yiyen ve gece yarısı flaşlar patlayınca 'sadece arkadaşız' açıklaması yapan ikili kafaları karıştırdı.

SEVGİLİLER Mİ: Başbaşa yemek yiyen ikilinin keyifi basın mensuplarının gelmesiyle sona erdi. Suratı düşen ikili objektiflere poz vermek istemedi ve Ökten eliyle yüzünü kapatırken Tunçeri, sevgili misiniz sorusuna 'Aramızda bir şey yok' dedi.

ARKA KAPIDAN ÇIKTILAR: Son olarak sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile bir ilişki yaşayan Kerem Tunçeri, mekana el ele geldiği Sinem Ökten’le arasındaki durum soruldu. Kerem Tunçeri, “Arkadaşlar aramızda bir şey yok. Sinem Ökten arkadaşım olur” diyerek inkar etti. Mekan çıkışı kendilerini bekleyen magazinin basını atlatan Kerem Tunceri ve sevgilisi, geceyi arka kapıdan terk etti.