BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99

Sigara kullanıyorsanız bu bitkiler tam size göre

Sigara kullanıyorsanız bu bitkiler tam size göre

Vücudun yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi için büyük bir öneme sahip olan akciğerleri temizleyen besinler ile sağlığınızı koruyun.

Sigara kullanıyorsanız bu bitkiler tam size göre

Vücudun yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi için büyük bir öneme sahip olan akciğerleri temizleyen besinler ile sağlığınızı koruyun. Hava kirliliği, sigara kullanımı vb. nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan akciğer hastalıklarını önleyen ve tertemiz akciğerlere sahip olmanızı sağlayacak o besinler neler, gelin birlikte göz atalım. Günlük beslenme listenizde yapacağınız ufak değişiklikler ile akciğerinizde meydana gelebilecek sağlık sorunlarını önleyebilirsiniz. Akciğeri temizlediği tespit edilen besin türleri çok daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanızın anahtarı olabilir. İşte akciğeri temizleyen besinler ve uygun kullanım şekilleri..

Sigara kullanıyorsanız bu bitkiler tam size göre

Sigara içen birisi iseniz sigaranın vücudunuza verdiği zararları önlemek için 5 tane keçiboynuzu 1 litre suyun içinde kaynatarak günlük biçimde tüketebilirsiniz.Keçiboynuzu, karbonhidrat, yağlar ve sodyum açısından zengindir. Aynı zamanda A ve C vitamini açısından da zengin sayılır. Selenyum, potasyum, magnezyum başta olmak üzere birçok mineral ve element içerir. İçerdiği element ve vitaminler yardımıyla sağlığa katkı sağlar.

Sigara kullanıyorsanız bu bitkiler tam size göre

Sarımsak Sarımsak içinde bol miktarda yer alan alisin kimyasalı akciğerleri temizleyen yapısı ile dikkat çeken bir ürün. Sarımsak daha çok halk arasında kötü kolesterolü düşürmekle meşhurdur. Fakat sağlığa olan faydaları bu kadar değildir. Sarımsağın sağlığa olan faydalarını kısaca şu şekilde sıralayabiliriz: Metabolizmayı hastalıklara karşı kuvvetlendirir, kansere karşı mücadele eder ve hücreleri güçlendirir. Düzenli olarak tüketilmesinin kalp sağlığına inanılmaz katkısı vardır.

Sigara kullanıyorsanız bu bitkiler tam size göre

Zencefil Akciğerleri temizleyen ürünler arasında zencefil de ilk sırada yer alıyor. Güçlü antioksidan etkileri olan zencefil, atıkları ve muskuları vücuttan atması sebebi ile sıklıkla tüketmeniz tavsiye ediliyor. Her evde bulunması şart baharatlardan zencefili isterseniz kök ya da toz halde yemeklerinize katabilir, isterseniz zencefil çayı olarak tüketebilir, isterseniz de rendeleyip limon, bal gibi diğer malzemelerle karıştırarak doğal ilaçlar hazırlayabilirsiniz.