BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27

Sıfırlama Diyeti'yle metabolizmanızı yenileyin

Sıfırlama Diyeti'yle metabolizmanızı yenileyin

15 gün içinde hem metabolizmanızı güçlendirip zayıflayın!

Sıfırlama Diyeti'yle metabolizmanızı yenileyin

15 gün içinde hem metabolizmanızı güçlendirerek hem de fazla yağlarınızdan kurtularak zayıflamanın keyfine dünyaca ünlü yıldızların beslenme danışmanı Harley Pasternak’ın Sıfırlama Diyeti ile varın!

Sıfırlama Diyeti'yle metabolizmanızı yenileyin

Yaşamın yeterince zor olduğunu belirterek “Hayattaki en büyük zevklerden biri yemek yemektir ve kilo vermek, diyet yapmak asla bir ceza gibi olmamalıdır” diyen Harley Pasternak, sevimsiz ve acı çektiren diyetleri unutmanızdan yana. İyi yerken bile kilo verilebileceğinin altını çizerek; diyeti keyifli hale getirecek, neredeyse her besin grubundan değerler almanızı sağlayacak, sizi mutlu edecek ve en önemlisi aç bırakmayacak Sıfırlama Diyeti ile sağlıklı kilo vermeye farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Sıfırlama Diyeti'yle metabolizmanızı yenileyin

NASIL YAPILIYOR? Bedeninizi ve dış görünümünüzü baştan aşağıya değiştirecek Sıfırlama Diyeti, üç farklı aşamadan oluşuyor. Toplamda 15 güne denk gelen bu üç evrede günde beş öğün yiyebilmeyi, günün genelinde hareket halinde olmayı ve kendi öğünlerinizi hazırlayabilmeyi öğrenmiş oluyorsunuz. Şimdi bu üç farklı dönemi ele alalım… İlk beş günü içeren birinci evrede günde üç kez püre ve iki ara öğün tüketilmesi gerekiyor. Birinci evre, beynin ve bedenin besin değişikliklerine alışması açısından önemli bir yer tutuyor. Öğünlerin miktarı az olmayacağından doymama gibi bir korkuya kapılmanıza da gerek yok. Beslenmenin yanı sıra birinci evrede de hareket temposuna dikkat etmek gerekiyor. Bu ilk beş gün boyunca ağırlık ya da kondisyon çalışmalarını bir kenara bırakıp, yalnızca yürümeye odaklanmalısınız. Günde en az 10.000 adımı tamamlayarak bu işlemi de yerine getirebilirsiniz.

Sıfırlama Diyeti'yle metabolizmanızı yenileyin

İkinci evre ise altıncı ve 10’uncu günler arasındaki zamanı kapsıyor. Birinci evrede olduğu gibi yine beş öğün tüketiliyor fakat iki püre ve bir normal öğüne ek olarak sağlıklı ara öğünler tercih edilebiliyor. İkinci evrede hareket temponuzda da değişiklikler meydana geliyor. Birinci evredeki 10.000 adıma ek olarak haftanın üç günü bedeninizi güçlendirmek adına beşer dakikalık fitness programı uygulamanız gerekiyor. Kendinize uygun olan kol, karın ve bacak hareketlerinin her birine beş dakikanızı ayırarak egzersiz programınızı tamamlayabilirsiniz. Üçüncü aşamada ise yalnızca bir püre, iki normal öğün ve iki ara öğün tüketilmesi gerekiyor. Egzersizlerde ise gün boyunca tamamlanan 10.000 adım haricinde ikinci aşamadaki programın genişletilmiş hali uygulanıyor. Yani atacağınız 10.000 adım dışında 30 dakikalık ekstra yürüyüş ve ek olarak 10’ar dakikalık direnç egzersizlerinizi tamamlamanız gerekiyor.