BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.440,57
MAGAZİN

Seçkin Piriler Kaan Tangöze'nin ihanetini affetti mi?

Kıvılcım Ural ile Kaan Tangöze'nin birlikteliğini öğrenen Seçkin Piriler büyük şok yaşamıştı. Bir süredir yapacağı açıklama beklenen Seçkin Piriler, kocası Kaan Tangöze'nin ihanetini affetti mi? Seçkin Piriler boşanacak mı?

Seçkin Piriler ile evli olan Duman grubu solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile birlikte magazincilere yakalanmıştı. Kaan Tangöze'nin, Kıvılcım Ural ile ihanet görüntülerinin yayınlanmasının üzerinden 2 gün geçtikten sonra Seçkin Piriler'e mikrofon uzatıldı.





'2 çocuğum var, onları düşünmek zorundayım'





Kendi kreasyonlarını sergilediği defilede kamera karşısına geçen Seçkin Piriler, olay yaratan ihanet fotoğraflarıyla ilgili ' Bu ayrı bir konu. Şu anda bunu konuşmak istemiyorum. Şu an buradayım ve güzel bir defilem var. İlk kez tasarımlarımı insanların beğenisine sunacağım. Şu an buna konsantreyim. Buna hazırlanıyorum. Ailevi sorunlara şu an girmiyorum. 2 tane çocuğum var benim. Onları düşünmek zorundayım.' şeklinde cevap vermişti. 





'Boşanmayacağım'





Sonraki açıklamalarında ise Kaan Tangöze'nin turneden dönmesini bekleyeceğini ve büyük şok yaşadığını söyleyen Seçkin Piriler, eşinin dönmesini beklemeden ihaneti affetti ve 'Boşanmayacağım' dedi.





Sitene Ekle
Etiketler