BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Saç uzatmanın püf noktaları

Saç uzatmanın püf noktaları

Keratin kaynak ve çıt çıt postişgünümüzde saç teknolojisi her geçen gün biraz daha ilerliyor. daha sekiz sene önce ilk çıkan çıt çıt postişler bizi ne kadar heyecanlandırdıysa, şimdilerde de keratin kaynak muhteşem sonuçlar veriyor.her alanda olduğu gibi, keratin kaynak uygulamalarında da 5-6...

Saç uzatmanın püf noktaları

KERATİN KAYNAK VE ÇIT ÇIT POSTİŞ

Günümüzde saç teknolojisi her geçen gün biraz daha ilerliyor. Daha sekiz sene önce ilk çıkan çıt çıt postişler bizi ne kadar heyecanlandırdıysa, şimdilerde de keratin kaynak muhteşem sonuçlar veriyor.

Her alanda olduğu gibi, keratin kaynak uygulamalarında da 5-6 kalitede uygulama ve sonuç farklılıkları ortaya çıkmış durumda. Bir de son dönemde poliüretanlı kaynak sistemi gündemde yerini aldı ama bana göre, bu sistemin biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.

Tüm bu seçeneklere rağmen; saçlarını uzatamayan ve alternatif saç ürünleri kullanmayı tercih edenlerin çoğu hayal kırıklığına uğrayabiliyor.

Saç uzatmanın püf noktaları

KERATİN KAYNAK TAVSİYE EDİLİYOR

Kimisi yüksek meblağlar ödemesine karşın, saçları her fön çekildiğinde dipten kopabiliyor, kimininse deniz kenarında güneşlenirken eriyen silikonları saç diplerine yapışıyor.

Saç uzatmanın püf noktaları

Kötü örnekleri çoğaltmak mümkün ama etrafınızda silikon kaynak yaptıranlar çok iyi bilirler ki, 1-2 ay sonra sökülmek zorunda olan silikon kaynak tutamları, aseton muhteviyatı bir kimyasalla sökülürken çok acı verebilir.

Saç uzatmanın püf noktaları

NEDEN KERATİN KAYNAK?

Nedeni gayet basit:

Keratin, saçın hammaddesidir.

Keratin, birleşme noktasına zarar vermez.

6-8 ay boyunca saçta kalabilir.

İstenen her renge kolayca boyanabilir.

Güneşte, denizde ve saunada bile erimez.

Sökülürken hiçbir kimyasal gerekmez.