BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Rusya'da düşen uçaktan ilk görüntüler geldi!

Rusya’nın Saratov Havayolları şirketine ait AN-148 tipi bir yolcu uçağı, Orsk kentine gitmek için Moskova’daki Domodedovo Havalimanı’ndan havalandıktan kısa süre sonra düştü. Uçaktaki 71 kişinin tamamının hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerinden ilk görüntüler de geldi.

Rusya’nın Saratov Havayolları şirketine ait AN-148 tipi bir yolcu uçağı, Orsk kentine gitmek için Moskova’daki Domodedovo Havalimanı’ndan havalandıktan kısa süre sonra radarlardan kayboldu.

Rus basını, 65'i yolcu, 6'sı mürettebat 71 kişiyi taşıyan uçağın düştüğünü duyurdu. TASS haber ajansı, kazadan hiç kimsenin sağ kurtulmadığını bildirdi. Yetkililer, kazanın sebebi hakkında bir şey söylemek için henüz erken olduğunu ifade etti. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler