BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  MAGAZİN

Rihanna pijama ile kameralara yakalandı!

Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna magazin basını tarafından Los Angeles'da kameralara yakalandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna geçtiğimiz gece Los Angeles'da magazin basını tarafından kameralara yakalandı. 

Geçtiğimiz haftasonu Los Angeles Clippers'ın Staples Center'da oynanan play-off müsabakasında yeni saç stili ve rengi ile kameralar tarafından görüntülenen 26 yaşındaki ünlü şarkıcı kendine has tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni saç modeli ve pembe rengi ile çektiği selfie fotoğraflarını twitter adresinden yayınlayan ünlü şarkıcı Rihanna sosyal medyada ve magazin basınında gündeme yer almayı başardı.

1.20140519133213.jpg

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gece Los Angeles California'daki kayıt stüdyosundan çıkarken magazin basınına yakalandı. Ünlü şarkıcı kendine has saç stilinin yanı sıra uzun deri botları ve beyaz desenli pijaması ile magazin basını tarafından görüntülendi. İngiliz tasarımcı Nasir Mazhar tarafından kendisi için özel olarak tasarlanmış bol beyaz şörtı ve bol beyaz üstü ile dikkat çekerken magazin basınının saç değişikliği hakkında yönelttiği soruları ünlü şarkıcı samimiyetle yanıtladı.

2.20140519133612.jpg

Yeni saç modelinin meslektaşı Nicki Minaj'ın önerisi ile değiştirdiğini belirten Rihanna stüdyodan çıkarken görüntülenmesinin yeni bir albüm çalışması mı olacağı sorularını ise yanıtsız bırakarak aracına bindi ve gözden kayboldu.