BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84

Reza Zarrab kimdir?

Reza Zarrab kimdir?

Reza Zarrab, bundan tamı tamına 5 yıl önce, bir magazin figürü olarak girdi hayatımıza.

Reza Zarrab kimdir?

Eski sevgilinin iddiaları bitmeyince 2010 Ocak’ında ilk röportajını verdi Zarrab. “Ebru Hanım’a tapıyorum” diyordu: “Bir erkek olarak ne yaşadığım ilişkiyle, ne o ilişkide harcanan parayla ne de o ilişkinin içeriği ile ilgili konuşmak aldığım terbiyeye yakışır. Ama gelinen nokta maalesef beni bu hale getirdi. Günel’den ayrılmamın Ebru Gündeş ile de bir alakası yok, Günel’in ihaneti yüzünden bitti.”

Reza Zarrab kimdir?

Gündeş, Zarrab ailesinin onayını da almıştı. Anne Zarrab “Oğlumuzla Günel’le beraber olduğu için üç yıl konuşmadık. Ebru Gündeş, benim hanım kızımdır, onu çok seviyorum. Biz Ebru hanımdan razıyız. Allah da ondan razı olsun” diyordu.

Reza Zarrab kimdir?

Maalesef Türkiye, Zarrab ile eski sevgili Günel’in kavga, iftira, tehdit şovuna bir süre daha katlanmak zorunda kalacaktı. Tabii Ebru Gündeş de. Hatta evlenme teklifini, ayrılmak ve eşyalarını almak üzere Zarrab’ın evine gittiğinde aldı.

Reza Zarrab kimdir?

Tüm duvarlarda “Seni seviyorum, benimle evlenir misin” yazıyordu. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab, 11 Şubat 2010’da evlendi. Nikah, çiftin Kemer Country’deki evlerinde, aile arasında kıyıldı.