BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.440,57

Radyocu kadın canlı yayında doğurdu!

Radyocu kadın canlı yayında doğurdu!

ABD'de yerel bir radyoda sunuculuk yapan Cassiday Proctor, herkesi şaşırtacak bir işe imza attı. doğum anını dinleyicileriyle paylaştı.

Radyocu kadın canlı yayında doğurdu!

Amerika Birleşik Devletleri'nin radyo programcılığı yapan Cassiday Proctor isimli kadın bir ilke imza attı. Takipçileri ve dinleyicileri tarafından çok sevilen kadın sunucu bebek bekliyordu. Anne olacak olmanın heyecanını yaşayan kadın, hamileliği boyunca yaşadığı duyguları nasıl dinleyicileriyle paylaştıysa doğum anını da onlarla paylaşmak istedi. Ve bunu canlı yayınla yaptı da... Bu ilginç haber BBC'de yer aldı. Habere göre, St. Louis şehrindeki "The Arch" radyo kanalında sabah programı sunan ve hamile olan Proctor, doğumunu çalıştığı radyoda canlı yayınla yapmaya karar verdi. Sezaryenle doğum yapan sunucu, hayatının bu özel anını canlı olarak dinleyicileriyle paylaştı.

Radyocu kadın canlı yayında doğurdu!

Radyo yetkilileri, Proctor'un doğum yapacağı hastane ile görüşerek doğum sırasında canlı yayın için izin aldı. Bebeğin beklenenden 2 hafta önce doğduğunu dile getiren Proctor, "Hayatımın en heyecanlı gününü dinleyicilerimle paylaşmak olağanüstü bir deneyimdi." şeklinde konuştu. 3 kilo 300 gram doğan erkek bebeğin adı da dinleyicilerin katıldığı oylamayla belirlendi ve Jameson oldu. Doğum iznine ayrılan Proctor'un, radyo programına geçici süre ara vereceği kaydedildi.

Radyocu kadın canlı yayında doğurdu!

İşte Cassiday Proctor'ın çılgınca yaptığı o yayından kare ve bebeği...