BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58
GÜNCEL

PKK'dan kan donduran saldırı! Hastaneleri vurdular...

Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK, Türkiye sınırında yer alan Azez ilçesinde iki hastaneye top ateşi açtı. Saldırıda 12 kişi yaralandı.

TÜRKİYE'nin her an başlaması beklenen Afrin operasyonu öncesi paniğe kapılan terör örgütü PKK/PYD, sivilleri katletmeye başladı. Savaş sırasında bile dokunulması yasak olan yerlerin bayında gelen hastaneleri top ateşine tutan PKK/PYD, Esed'den hiçbir farkı olmadığını bir kez daha gösterdi. Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK, Türkiye sınırında yer alan Azez ilçesinde psikiyatri hastanesi ile kadın doğum hastanesini gece saat 01 sularında toplarla vurdu. PKK'nın bu kan donduran saldırısında psikiyatri hastanesinde 4’ü ağır 12 akıl hastasının yaralandığı açıklandı. Yaklaşık 200 kişinin psikiyatri tedavisi gördüğü hastane binasında ağır hasar meydana geldi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler