BIST 9.889
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.455,83

Paylaşım yapmadı korkunç gerçek ortaya çıktı paramparça...

Paylaşım yapmadı korkunç gerçek ortaya çıktı paramparça...

26 yaşındaki Çinli akrobat Yongning bir süre paylaşım yapmayınca ortaya öldüğüne dair haberler atılmıştı. enç akrobatın 8 Kasım’daki gösteri sırasında öldüğü kız arkadaşı tarafından teyit edildi.

Paylaşım yapmadı korkunç gerçek ortaya çıktı paramparça...

Çinli 26 yaşındaki Yongning, dünyanın en çok takip edilen akrobatlarından biri. Yaptığı akılalmaz gösteriler izlenme rekorları kırıyor. Ancak genç akrobattan bir süredir haber alınamıyordu hakkında birçok iddia ortaya atılıyordu. Ortaya atılan iddialardan biri Yongning'ın bilerek ortadan kaybolduğuydu ve bu işi artık yapmak istemediğiydi. Diğer bir iddia ise korkunçtu. Çünkü Yongning'in 62.kattan düşüp öldüğü söyleniyordu. Takipçileri geçen Kasım ayından bu yana sosyal medya sitesi Weibo’da paylaşım yapmayan 26 yaşındaki Yongning’ın akıbetini merak ediyordu. Genç akrobatın 8 Kasım’daki gösteri sırasında öldüğü kız arkadaşı tarafından teyit edildi.

Paylaşım yapmadı korkunç gerçek ortaya çıktı paramparça...

Çinli 26 yaşındaki Yongning, dünyanın en çok takip edilen akrobatlarından biri. Yaptığı akılalmaz gösteriler izlenme rekorları kırıyor. Ancak genç akrobattan bir süredir haber alınamıyordu hakkında birçok iddia ortaya atılıyordu. Ortaya atılan iddialardan biri Yongning'ın bilerek ortadan kaybolduğuydu ve bu işi artık yapmak istemediğiydi. Diğer bir iddia ise korkunçtu. Çünkü Yongning'in 62.kattan düşüp öldüğü söyleniyordu. Çin medyası Yongning’in para ödüllü bir yarışma için 62 katlı binaya çıktığını yazdı. Xiaoxiang Morning Herald gazetesine konuşan kız arkadaşı, şov için 100 bin yuan (15 bin dolar) teklif edildiğini söyledi.

Paylaşım yapmadı korkunç gerçek ortaya çıktı paramparça...

Çinli 26 yaşındaki Yongning, dünyanın en çok takip edilen akrobatlarından biri. Yaptığı akılalmaz gösteriler izlenme rekorları kırıyor. Ancak genç akrobattan bir süredir haber alınamıyordu hakkında birçok iddia ortaya atılıyordu. Ortaya atılan iddialardan biri Yongning'ın bilerek ortadan kaybolduğuydu ve bu işi artık yapmak istemediğiydi. Diğer bir iddia ise korkunçtu. Çünkü Yongning'in 62.kattan düşüp öldüğü söyleniyordu. South China Morning Post gazetesine demeç veren amca Feng Shengliang ise kız arkadaşına evlilik teklif etmeye hazırlandığını ve düğün için bu paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Yongning’in ölüm haberi hayranlarını yasa boğdu. Yongning birçok farklı yerde atlayış gerçekleştirmişti.