BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
GÜNCEL

Pakistanlı Muhammed, kafasını 180 derece döndürebiliyor!

14 yaşındaki Pakistanlı Muhammed Sameer inanılması oldukça güç bir yetenekle gündeme geldi. Pakistanlı genç kafasını 180 derece çevirip arkasını görebiliyor.

Pakistan’ın Karaçi şehrinde yaşayan Muhammed Sameer, ellerinin yardımıyla kafasını omuzlarının da ilerisine kadar, yaklaşık 180 derece döndürebiliyor. Henüz 14 yaşında olan Muhammed, bu sayede arkasını da tıpkı önden gördüğü gibi görebildiğini söyledi. Sıradışı yeteneğini 6 yaşında keşfettiğini söyleyen Muhammed, bu konuda Hollywood filmlerinden etkilendiğini de itiraf etti. Yaklaşık 1 ay boyunca çalışarak kafasını 180 derece döndürdüğünü belirten Muhammed, ailesinin bu duruma tepkili olduğunu da dile getirdi. Muhammed, “Annem boynumu çevirebildiğimi ilk gördüğünde bana bir tokat attı ve bir daha bunu asla yapmamam gerektiğini, boynumu incitebileceğimi söyledi. Ancak zamanla o da anladı ki, ben Tanrı vergisi bir yeteneğe sahibim.” dedi.

Muhammed’in yetenekleri bununla da sınırlı değil. Aynı zamanda dansa büyük bir merakı olan Pakistanlı genç, okulu bırakıp dans performansları sergilerken, bir gün bu yeteneklerini Hollywood filmlerinde göstermek istediğini belirtti. Muhammed, “Dans, jimnastik ve oyunculuk becerilerim üzerinde çalışıyorum. Bu sayede daha iyi işler yapabilir, aileme destek olabilirim. Umarım, bir gün yeteneğimi dev ekranlarda sergileyebilirim” şeklinde konuştu.

Sitene Ekle