BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Özay Bakır kimdir Seren Serengil'in sevgilisi eşcinsel mi?

Özay Bakır kimdir aslen nereli kaç yaşında? Seren Serengil'in genç sevgilisi Özay Bakır ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Peki Özay Bakır eşcinsel mi Seren Serengil'den neden ayrıldı? Ozay Bakir ozel hayati ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Son dönemde yaptığı açıklamayla gündeme gelen Seren Serengil adından sıkça söz ettiriyor. Seren Serengil uzun zamandır şarkıcı Özay Bakır ile aşk yaşıyordu fakat bu ilişkiyi noktaladıklarını duyurdu. Peki kimdir bu Özay Bakır?

Özay Bakır 2013 yılında çıkardığı single ile magazin dünyasına giriş yaptı. Sanat camiasının yakından tanıdığı Özay Bakır yaklaşık bir yıldır Seren Serengil ile birlikteydi. Fakat Seren Serengil tarafından yapılan açıklamayla ayrıldıklarını ortaya çıktı.

Şarkıcılık yapan Özay Bakır başarılı performansıyla dikkat çekiyor.  3 Haziran 1980 tarihin de doğdu. Çeşitli mekanlarda sahne alan genç şarkıcı, 2013 yılında yapmış olduğu kalp isimli single ile ünlenen Özay Bakır'ın Seren Serengil ile yakın zamanda evlenmesi bekleniyor.

ÖZAY BAKIR EŞCİNSEL BOMBA İDDİA Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Özay Bakır eşcinsel. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da bir kullanıcı konuyu Twitter hesabından paylaştı.

SEREN SERENGİL AÇIKLAMA YAPTI: “Kulağıma gelen bir takım söylentiler yüzünden, aslı astarı olup olmadığını araştırma gereğini dahi hissetmediğim buna mahal veren erkek arkadaşım Özay Bakır ile yollarımı ayırma kararı aldım. Güvenimin sarsıldığı bu ilişkinin bitmesi her ikimiz içinde hayırlısı olandır. Kendisine bundan sonraki yaşamında mutluluklar dilerim.”

Seren Serengil sevgilisinden ayrıldı nedeni ise büyük skandal